Search

Στα play off για άνοδο στην Pre League η Νίκη Αλεξανδρούπολης!

Τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς πέτυχε η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Έβρου στην τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης στην Α2 κατηγορία, επικράτησε 3-1 του συμπολίτη Φοίνικα και προκρίνεται στα play off, όπου και θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Pre League. Θυμίζουμε ότι στη Νίκη αρκούσε να πάρει 2 σετ για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Αντίθετα ο Φοίνικας θα παίξει στα play out για την παραμονή στην Α2, μία όμως τυπική διαδικασία καθώς με τους 14 βαθμούς που μεταφέρει η ομάδα του Δημήτρη Τσoυλκανάκη δεν θα κινδυνέψει.

Στο ντέρμπι της Αλεξανδρούπολης η Νίκη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι κατακτώντας το 1ο σετ. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη πήρε προβάδισμα 19-12 και τελικά έκανε το 1-0 με 25-18. Το δεύτερο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια. Ο Φοίνικας ήταν εκείνος που ξεκίνησε καλύτερα και πήρε προβάδισμα με 7-2, 9-4 και 10-5. Η Νίκη όμως έκανε το comeback και πήρε προβάδισμα 13-10, ενώ στην συνέχεια ξέφυγε με 17-11 και 19-12. Η Νίκη έφτασε σε set ball κάνοντας το 24-20, αλλά ο Φοίνικας δεν τα παράτησε και σε συνδυασμό με αρκετά λάθη της αντιπάλου του κατέκτησε το σετ με 29-27 και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η Νίκη επικράτησε 25-18 και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Το 4ο σετ έτσι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες τους. Τελικά η Νίκη το πήρε με 25-20.

Βροντερό «παρών» έδωσαν οι φίλοι των δύο ομάδων στις κερκίδες του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Τα σετ: 25-18, 27-29, 25-18, 25-20

Νίκη Αλεξ/πολης (Μουστακίδης): Μπαρή, Μπαχλαβά, Παπάζογλου, Χατζηχαραλάμπους, Καράμπαλη, Χατζηνικολάου, λ- Καραμπάση.

Αγωνίστηκαν και οι: λ- Πασπαλά, Καραμιχάλη, Αφεντουλίδη, Λαμπρίδου, Αθανασοπούλου, Προφάντη, Στεφάνου.

Φοίνικας Αλεξ/πολης (Τσουλκανάκης): Σωτηρίου, Διαμάντη, Παπαστεφάνου, Ξανθή, Αλεξάκη, Νικολαΐδου, λ-Κοντογιάννογλου

Αγωνίστηκαν και οι: λ-Δαμιανίδη, Διαμιανίδη, Δαλλή, Παπαβασιλείου, Καραμπατζάκη, Μήτσικα, Τσολακίδου.

 

Share it