Search

Σε οικογενειακό κλίμα και με μήνυμα μάχης έκοψε την βασιλόπιτα του ο Ορφέας Ξάνθης!(+pics)

Σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ανδρικής αλλά και των τμημάτων Υποδομής του Ορφέα Ξάνθης.

Στο γεμάτο χαρούμενα πρόσωπα γήπεδο του ΑΟΞ άπαντες καλωσόρισε ο Μπάμπης Χατζημεστής, ενώ πριν την κοπή της βασιλόπιτας μίλησε και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Μάκης Μπογιατζίδης και ο Πρόεδρος Χρήστος Μουρτζανός, με άπαντες να στέκονται στην μεγάλη μάχη που δίνει και θα συνεχίσει να δίνει η Ανδρική ομάδα για να διατηρηθεί στην Γ’ Εθνική αλλά και την συνεχή δουλειά σε υψηλό επίπεδο των Ακαδημιών.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Μουρτζάνος, με τους προπονητές της Ακαδημίας να μοιράζουν τα πιτάκια στα τμήματα τους, ενώ τα πιτάκια της Ανδρικής ομάδας μοίρασε ο Πρόεδρος της ομάδας, με τον τυχερό που έτυχε το φλουρί να είναι ο αρχηγός της ομάδας Λάζαρος Μαυρόπουλος ενώ απο την Ακαδημία τυχεροί ήταν οι Μηνάς Κεχαγιάς(Κ8), Ομέρ Χατζή(Κ10), Πασχάλης Πρασινάκης(Κ12), Χασάν Κουρού(Κ14) και Ιζέτ Φεϊζουλάχ(Κ16). Άπαντες κέρδισαν δωροεπιταγές απο αθλητικό κατάστημα αλλά και δώρα προσφορά της ΠΑΕ Ξάνθη

Share it