Search

Με τα Πανεπιστήμια της Αμερικής «φλερτάρει» η Νικολέτα Αντωνιάδη

Τα πανεπιστήμια της Αμερικής φλερτάρει ήδη η 16χρονη αθλήτρια στίβου από το Διδυμότειχο, Νικολέτα Αντωνιάδη, οι επιδόσεις της οποίας κεντρίζουν το ενδιαφέρον του αθλητικού κόσμου, στην προσπάθεια τους να προσφέρουν υποτροφίες σε παιδιά άλλων χωρών που οι επιδόσεις τους είναι άξιες προσοχής.

Σήμερα η Νικολέτα προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 26 και 27 Φεβρουαρίου.

«Θα προσπαθήσει να φθάσει το ρεκόρ 8,53 τονίζει σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο προπονητής της Θανάσης Τσιτσιμάκας, λέγοντας πως αυτό που ζητάμε τώρα είναι να ξεπερασθούν κάποιες μικρολεπτομέρειες ώστε να κάνει καλή επίδοση. Δεν είμαστε μακριά από το ρεκόρ, αν και η Νικολέτα θα ανταγωνισθεί γυναίκες κατά πολύ μεγαλύτερες της , κάτι που καταδεικνύει πόσο καλή αθλήτρια είναι».

Οι προπονήσεις της Νικολέτας είναι καθημερινές και το Σάββατο από 2,5 έως 3 ώρες, όπου αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται πολλές μέρες από αυτές στην Αλεξανδρούπολη, που διαθέτει μεγάλο διάδρομο 60 μέτρων με τα απαιτούμενα εμπόδια. Το Διδυμότειχο δυστυχώς δεν προσφέρει κάτι τέτοιο επιβαρύνοντας οικονομικά τον προπονητή της, που αναλαμβάνει τα έξοδα.

Εδώ και 36 χρόνια ο Θανάσης Τσιτσιμάκας αγωνίζεται στα γήπεδα του Διδυμοτείχου (σήμερα μέσα από τους Μυρμιδόνες) αναδεικνύοντας ταλέντα στον αθλητισμό, αλλά και την πόλη στο πανελλήνιο, μέσω των διακρίσεων τους.

Συνήθως τα κορίτσια έχουν καλό δυναμικό θα αναφέρει διότι τα αγόρια στρέφονται στο ποδόσφαιρο.

Τώρα η αγωνία και ο στόχος είναι η Νικολέττα, οι επιδόσεις της οποίας μετρούν ώστε του χρόνου να γίνει δεκτή με υποτροφία σε κάποιο από τα πανεπιστήμια της Αμερικής, ώστε να σπουδάσει φυσικοθεραπεία χειροπρακτική που είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα της.

Share it