Search

Ενίσχυση στα guard για τον Λεύκιππο Ξάνθης που απέκτησε Κατσαμούρη!

Στην απόκτηση του πρώην guard της ΜΕΝΤ, που έχει αγωνιστεί και στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ, Σωτήρη Κατσαμούρη προχώρησε ο Λεύκιππος Ξάνθης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Κατσαμούρη που θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Σωτήρης γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 2003, έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στη θέση του guard. Στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας συμμετείχε σε 14 αγώνες έχοντας 9,7 πόντους μέσο όρο. Στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του πέρα από την φανέλα της ΜΕΝΤ έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και τον Νέο Ραιδεστό.

« Χαίρομαι που ήρθα στον Λεύκιππο καθώς πρόκειται για μια ομάδα που κάθε χρόνο παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατή ενώ πέρα από το μπάσκετ θα μπορέσω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου.

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της Διοίκησης, ο προπονητής κος Πέρκος αλλά και οι καινούργιοι συμπαίχτες έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και ελπίζω να μπορέσω να την ανταποδώσω. Ανυπομονώ για τους αγώνες του Β’ γύρου ».

Share it