Search

“Εφτάψυχος” Ορφέας πήρε διπλό ελπίδας στην Δράμα με Πανδραμαϊκό!

Συγκλονιστικός Ορφέας πήρε ακόμα μια πολύ μεγάλη νίκη φεύγοντας με το τρίποντο απο το γήπεδο του Ξηροποτάμου κερδίζοντας με 2-1 τον Πανδραμαϊκό και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους πως είναι ζωντανός στην μάχη της παραμονής

Η ομάδα της Ξάνθης  μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 17′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο πάσα του Πασχαλάκη ο Γιώργος Κουκουρίγκος με πλασέ έκανε το 0-1. Με τους γηπεδούχους να απειλούν με τον Γιαννόπουλο που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιουργούσης και στο 24′ με τρομερό σουτ του Άντριτς ισοφάρισαν σε 1-1.

Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο μέρος οι ξανθιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και με νέα ασίστ του Πασχαλάκη ο Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης πρόλαβε την έξοδο του κίπερ των Δραμινών και τον κρέμασε με υπέροχο πλασέ για το 1-2. Απο εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν όμως πέρα απο μια κεφαλιά του Μπερούκα δεν απείλησαν την εστία του Γιουργούση ενώ απο την πλευρά τους οι ξανθιώτες είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Γκασιμπαγιαζί και για τρίτο γκολ όμως το σουτ δεν βρήκε στόχο.

Με αυτή τη νέα σπουδαία νίκη ο Ορφέας Ξάνθης έφτασε τους 16 βαθμούς και πλέον είναι στο -3 απο την ζώνη του υποβιβασμού και την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται στο ΑΟΞ τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα. Απο την μεριά της η ομάδα του Πανδραμαϊκού έμεινε στους 25 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει τοπικό ντέρμπι στην Δράμα με Δόξα 

Διαιτητής του αγώνα Κατσίνης με βοηθούς Ζαχαριά και Καρασαββαίδη όλοι τους της ΕΠΣ Καβάλας.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ(Μπ. Καζεπίδης): Κουμιουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αιβάζης, Ρεβυθόπουλος(63′ Ιβαντζίκης), Τζελίδης, Αχαλινόπουλος(73′ Καπουσούζης), Γρηγοριάδης(63′ Παυλίδης), Άντριτς, Γιαννόπουλος, Μπερούκας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπάμπης Χατζημεστής): Γιουργούσης, Χατζηπαπάς, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, ΠαπαδόπουλοςΛ., Μαυρόπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης(90′ Σουκρήογλου), Κοντό Αχμέτ(63′ Γεωργιάδης), Κουκουρίγκος(93′ Βουλγαρίδης), Τορομανίδης, Πασχαλάκης.

Share it