Search

Photos: Με αισιοδοξία, πολλές ευχές και δώρα έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι Βασίλισσες της Θράκης

Τηρώντας όλα τα μέτρα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Σπύρος Καραουλάνης” του Ενωσιακού γηπέδου η κοπή της βασιλόπιτας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης “Βασίλισσες Θράκης”.

Μάλιστα η φετινή ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή καθώς διεξάγεται σε μια χρονιά που οι Βασίλισσες συμπληρώνουν δέκα χρόνια ζωής, για αυτό άλλωστε πριν την έναρξη προβλήθηκε βίντεο για τα 10 χρόνια που επιμελήθηκε η αθλήτρια της ομάδας Χριστίνα Σταύρου.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο υπεύθυνος αγωνιστικής λειτουργίας Απόστολος Κουτρουλός, που ανέφερε πως η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και μια δεκαετία συνεχίζεται δυναμικά, με στόχο ακόμη καλύτερες ημέρες και διακρίσεις για τον σύλλογο.

Τις ευχές του για μια ευλογημένη χρονιά με υγεία και πολλές νέες επιτυχίες, έδωσε ο Αρχιμανδρίτης, Πατήρ Άνθιμος, ενώ παρόντες ήταν η Εκτελεστική Γραμματέας του Δήμου, Σοφία Ψωμά, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπεκήρογλου Σουά, ο Team Manager της ΠΑΕ Ξάνθη Κώστας Τσαλίκης οι Αντιπρόεδροι της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης και Χρύσανθος Ζουρνατζίδης και τα μέλη της ΕΠΣ Γιώργο Κερμενίδη και Γιάννη Παπατζή.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Θαλασσιάς, Τάσος Ταρενίδης για την σημαντική του προσφορά στην ομάδα με την παραχώρηση του γηπέδου. Τυχερή της βραδιάς ήταν η Σέβη Μετοικίδου που κέρδισε δωροεπιταγή απο κατάστημα με αθλητικά είδη, ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε το γεγονός πως το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και πρώην παίκτριες της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

Share it