Search

ΕΠΣ Έβρου: Ήττες για τις Μεικτές ομάδες από την Καβάλα

Ήττες από τις Μεικτές της ΕΠΣ Καβάλας γνώρισαν αυτές του Έβρου, στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Κ15 του Έβρου ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Ραμαδάν Ογλού με πέναλτι στο 28′, αλλά ξ Καβάλα έφερε τούμπα το παιχνίδι. Αρχικά ισοφάρισε με τον Λάντσε στο 43′, ενώ ο Γκίκας λίγο πριν το φινάλε και με την Καβάλα να παίζει με 10 παίκτες από το 50′ λόγω αποβολής του Σπηλιωτόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σκόραρε δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Έβρος έπαιξε χωρίς καθαρό επιθετικό λόγω απουσιών.

Έβρος (Αραμπατζής – Λαμπίδης): Λίτσκος, Γεωργαντάς, Φεσάσης, Δαρούσης (58′ Παπαμιχαήλ), Τσαμπάζης, Τσιτλαΐδης (65′ Ορμανλίδης), Μεταλίδης, Γκιουρτζίδης (65′ Μόμας), Νικολαΐδης (52′ Τσομπανούδης), Μανδάνης, Ραμαδάν Ογλού.

Καβάλα: Ανανιάδης, Σαββίδης, Τσιοπανίδης, Σιαμάτας, Αναστασιάδης, Σπυλιωτόπουλος, Αποστολάκης, Γκίκα, Βερβερίδης, Καραπαπάζογλου, Τζούλας.

Στο ματς των Κ17, ο Έβρος κατέβηκε με συνολικά 10 (!) απουσίες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού και άλλων λόγων. Συνεπώς το αποτέλεσμα (8-0) μικρή σημασία έχει με τον Έβρο να έχει τις προϋποθέσεις για να είναι ανταγωνιστικός. Για την Καβάλα χατ τρικ σημείωσε ο Κοσμίδης, δύο γκολ πέτυχε ο Ευαγγέλου και από ένα οι Οτάτσης, Παπαδόπουλος & Μανίσογλου.

Σύνθεση Έβρου: Τσομπανούδης, Σπανός (73′ Μπατζάκας), Ζαφειρόπουλος (46′ Παπαδόπουλος), Δαλάτσης, Δαρούσης, Ανθόπουλος (30′ Μιχαλίτσης), Τσισμαλίδης, Γκουτζιμίσης (73′ Νευρατάκης), Χρηστούδης, Χάμος, Κονδύλης (73′ Μακρίδης).

Share it