Search

Επιστροφή στα…μηδέν για ΑΟΞ που πέταξε ακόμα δύο βαθμούς με Πανσερραϊκό!

Λίγες μέρες μετά το ξέσπασμα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας η Ξάνθη…επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις μένοντας στο μηδέν με τον Πανσερραϊκό και πλέον έφτασε τους 29 βαθμούς σε 15 ματς, στο -7 απο την πρωτοπόρο Βέροια.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μέτριο με τον Πανσερραϊκό να έχει μπει αποφασισμένος να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και την Ξάνθη να μην παρουσιάζει την φρεσκάδα που είχε στο ματς με την Καρδίτσα, έχοντας μια σημαντική στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Ιμπραίμι ενώ στο δεύτερο πίεσε αλλά έχοντας ανούσια υπεροχή με πιο σημαντική στιγμή την σέντρα-σουτ του Τζανακάκη που σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού ενώ στο 70′ το σουτ του Αλί Μπαμπά σταμάτησε ο Καβουσάκης. Οι Σερραίοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Κεφαλά

Με αυτό το αποτέλεσμα οι ξανθιώτες βλέπουν το όνειρο της πρωτιάς να απομακρύνεται καθώς έχοντας πλέον τον ίδιο ακριβώς αριθμό αγώνων με την Βέροια είναι στο -7, και παρότι έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν ολόκληρο γύρο είναι σίγουρο πως με εμφανίσεις σαν την σημερινή η Ξάνθη δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει την πρωτιά

Την αναμέτρηση διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Πραχάλη και Μπαλιάκα όλοι τους της ΕΠΣ Κοζάνης. Τέταρτος ήταν ο Παναγιώτης Τσιάρας της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Ζ. Βούλιτς): Ίτσο, Τζανακάκης(80′ Ουνγιαλίδης), Δεληγιαννίδης, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Βιθέντε Γκόμες, Δόρης, Τσέλιος(80′ Κρητικός), Ιμπραίμι(62′ Μονρόουζ), Γκουνσάρι(46′ Γκάβριτς) Διαμαντόπουλος(62′ Αλί Μπαμπά)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Αγγ. Διγκόζης): Καβουσάκης, Ζέρης, Καράμπερης(60′ Μαρκιόνι), Καρασαλίδης, Κρητικός, Κόντσι(60′ Ντίας), Ανάκογλου(67′ Παπαβασιλείου),Κανίς, Κεφαλάς, Μάρκο Πίντο, Μέσσι(81′ Φουάσης)

Share it