Search

Τέλος από τα Τρίκαλα ο Ουσταμπασίδης που έκανε λόγο για τραγικές συνθήκες στην ομάδα

Η έλευση του Τίμου Καβακά στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Νίκο Ουσταμπασίδη ο οποίος τον καιρό που προσέφερε στην ομάδα ήταν τυπικός και χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εβρίτης προπονητής είχε ζητήσει από την διοίκηση πριν το ματς να γίνουν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το αίτημά του έπεσε στο κενό.

Σε δηλώσεις του στο goaltrikala.gr, o πρώην τεχνικός του ΑΟΤ είπε:

“Πρέπει ο ιδιοκτήτης να λύσει τα προβλήματα αλλιώς δεν θα υπάρχει αύριο. Υπήρχαν τεράστιες δυσκολίες στην καθημερινότητα ακόμη και για να προπονηθεί η ομάδα.

Οι συνθήκες ήταν τραγικές. Αλλά η δύναμη των παιδιών να υπερνικήσουν αυτά τα εμπόδια ήταν τέτοια που στα παιχνίδια η εικόνα της ομάδας ήταν ικανοποιητική και ανταγωνιστική ειδικά μέσα στην έδρα μας.

Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί συνεχώς να φέρνεις αποτελέσματα. Οι αντίπαλοι ενισχύονται και εμείς αποδυναμωνόμασταν.

Από τον κόσμο εισέπραττα σεβασμό και εκτίμηση. Μου άρεσε και η πόλη και η ομάδα είναι ιστορική αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι για επαγγελματική λειτουργία. Εύχομαι να πληρώσει όλους όσους εργάζονται και ζούνε από αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την συνεργασία. Έπρεπε να φύγω ξαφνικά. Ευχαριστώ και όλους όσους εργάζονται γύρω από την ομάδα και φρόντιζαν να μας διευκολύνουν στην καθημερινότητα μας.”.

Share it