Search

Νέα ακρόαση στην Ε.Ε.Α. την Παρασκευή για την Ξάνθη!

Στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κλήθηκε να παραστεί για ακόμα μια φορά η ομάδα της Ξάνθης σχετικά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της.

Δυστυχώς παρά την προσπάθεια να γίνουμε… σοφότεροι στο συγκεκριμένο θέμα η έλλειψη γραφείου τύπου, και το γεγονός πως δεν βρέθηκε ένας κατάλληλα αρμόδιος να μπορεί να δώσει απαντήσεις δεν επιτρέπουν σε κανένα να έχει πλήρη γνώση για ποιο ακριβώς λόγο καλείται ξανά η Ξάνθη. Η οποία στην τελευταία ακρόαση της εκεί τον Ιανουάριο το έκανε παρουσία του ίδιου του ιδιοκτήτη της ομάδας Βασίλη Παπαδημητρίου ενώ το επόμενο διάστημα κατατέθηκε και υπόμνημα για ότι παραπάνω ζητήθηκε.

Η λογική λέει πως η ομάδα της Ξάνθης καλείται για κάποιες διευκρινήσεις χωρίς πάντως να διευκρινίζεται με τι έχει να κάνει. Στο στρατόπεδο της ομάδας απο πλευράς τουλάχιστον Διοικητικό δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία ωστόσο είναι λογικό στις τάξεις των φίλων της ομάδας να προκαλείται εκνευρισμός για αυτή την συνεχή επιμονή της συγκεκριμένης Επιτροπής με την ομάδα της Ξάνθης

Η ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρει:

Αποφάσεις Ε.Ε.Α – Συνεδρίαση 07/02/22

1. Αίτηση του αθλητή Amer Osmanagic (Αμέρ Οσμάναγκιτς) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ.
Παραίτηση λόγω εξόφλησης

2. Αίτηση της εταιρείας “ANAVADIA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.” περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905.
Παραίτηση λόγω εξόφλησης

3. Ακρόαση της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.1 εδ.εδ. α΄και δ΄και παρ.9 ν.2725/1999, όπως ισχύει, σχετικά με το νυν ιδιοκτησιακό της καθεστώς.
Αναβάλλει για 11-02-2022

4. Έγκριση Γενικής Συνέλευσης Αθλητικής Ανώνυμης Εταιρείας « Γυμναστικός Σύλλογος ΄΄Γ.Σ. Εργοτέλης 88 ΠΑΕ» στις 31-12-2021 σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων.
Εγκρίνεται

Share it