Search

Χαβίτο: «Τα χρώματα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν έναν φόνο»

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός 19χρονου παιδιού, του Άλκη, μετά από δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Η κηδεία του αδικοχαμένου παιδιού πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/02) στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βέροια.

Φίλοι και γνωστοί σπεύδουν στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο νεαρός οπαδός του Άρη και αφήνουν διάφορα αντικείμενα αφιερωμένα στη μνήμη του Άλκη.

Από την πλευρά του, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού όπως φυσικά και του Άρη, Χαβιέρ Χαβίτο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω social media, τονίζοντας πως «τα χρώματα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν έναν φόνο».

«Τα χρώματα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν έναν φόνο. Μαύρο, πράσινο, κόκκινο , λευκό ή κίτρινο δεν έχει σημασία αν δεν ξέρουμε πώς να συνυπάρχουμε στην κοινωνία.

Οι αντιπαλότητες πάντα υπήρχαν και πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά πρέπει να είναι υγιείς αντιπαλότητες. Αυτό που δεν μπορεί “ποτέ” να χαθεί είναι ο σεβασμός και το δικαίωμα στη ζωή.

Το μίσος … το μίσος όμως είναι κάτι άλλο. Δεν έγραφα κάτι , γιατί ακόμα δεν το πιστεύω. Είμαι σοκαρισμένος. Καλό παράδεισο μικρέ Αλκή», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

http://

Share it