Search

Επαναορίζεται το ματς της Καβάλας με ΠΑΟΚ Β’, κατέθεσε έφεση η Καρδίτσα!

Μία ακόμα εκκρεμότητα προστίθεται, όπως αναμενόταν, στη Super League 2 καθώς ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι η αναβολή του αγώνα της Κανάλας με ΠΑΟΚ Β’  δεν οφείλονταν σε υπαιτιότητα του ΑΟΚ (τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του).

Η διοργανώτρια, λοιπόν, θα πρέπει να ορίσει εκ νέου το ματς όπως και αυτό των “αργοναυτών” με Καρδίτσα για το οποίο πάντως οι Θεσσαλοί σύμφωνα με αναφορά του FL news έχουν καταθέσει έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ώστε να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση και να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά. Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί ημερομηνία συζήτησης.

Αναλυτικά η απόφαση για το ματς της Καβάλας με ΠΑΟΚ Β’:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 29.12.21 μεταξύ της ΠΑΕ Καβάλα και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β, ματαιώθηκε για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΠΑΕ Καβάλα. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ Καβάλα-ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β».

Share it