Search

Μια απο τα ίδια για ΑΟΞ που είχε ευκαιρίες όμως για τέταρτο σερί ματς δεν σκόραρε και δεν κέρδισε!

Απίστευτο κι όμως η Ξάνθη για τέταρτο σερί ματς δεν κατάφερε να σκοράρει, για δεύτερο σερί παρότι έπαιζε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, και έτσι δεν κατάφερε ούτε κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου να επιστρέψει στις νίκες μένοντας στο 0-0.

Η ομάδα της Ξάνθης με υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Μιχαηλίδη και τον Ζόραν Βούλιτς στην εξέδρα παρά τις 9 τελικές στην εστία δεν κατάφερε να σκοράρει έχοντας δύο μεγάλες στιγμές με τον Αλί Μπαμπά στο πρώτο, τεράστια διπλή ευκαιρία με Διαμαντόπουλο όπως και ένα σουτ του Γκουνσάρι στο δεύτερο κόλλησε για ακόμα ένα ματς στο μηδέν και πέταξε στα σκουπίδια ακόμα δύο βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελέτιος Γιουματζίδης (ΕΠΣ Πέλλας) με α’ βοηθό τον Θανάση Δέλλιο από την ίδια Ένωση, β’ βοηθό τον Νίκο Σάββα (ΕΠΣ Σερρών) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κώστας Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πάτι, Σουντουρά (79′ Λουφάκης), Ρούνεϊ, Ενομό (89′ Ιντζίδης), Νάσερ (79′ Δαλιανόπουλος), Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ελλέ, Εσαλό (39′ Φράγκος).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μιχαηλίδης): Ίτσο, Τζανακάκης, Δεληγιαννίδης, Φαζός, Μιχαήλ, Δόρης, Τσέλιος (86′ Θυμιάνης), Γκόμεζ (65′ Γκινσάρι), Αλί Μπαμπά, Γκάβριτς (65′ Κρητικός), Ιμπραΐμι (56′ Διαμαντόπουλος).

Share it