Search

Με επιστροφές και πρώτη αποστολή Γκάβριτς για το τρίποντο στην Θεσσαλονίκη η Ξάνθη!

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/01), πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΑΟΞ, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου (Κυριακή 14:45, ΕΡΤ SPORTS).

Σε μια αναμέτρηση που στον πάγκο θα βρίσκονται οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του Νίκου Κεχαγιά, ενώ για πρώτη φορά θα είναι σε αποστολή του ΑΟΞ το τελευταίο απόκτημα της ομάδας Νέναντ Γκάβριτς. Επιστρέφουν σε αποστολή οι Ουνγιαλίδης, Κρητικός και Ιμπραίμι που έλειψαν απο το ματς της Τετάρτης αντίθετα εκτός έμεινε ο Τάσος Παπάζογλου

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2. Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Izzo, Γιακουμής, Πολίμος, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Φαζός, Δεληγιαννίδης, Ali Baba, Τσέλιος, Δόρης, Gavric, Θυμιάνης, Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Gomez, Ginsari, Διαμαντόπουλος και Ibraimi. 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "AOX VS XANTHI SQUAD LIST 20 IZZO betsscn XANTH! 21 ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΠΟΛΙΜΟΣ 63 ΟΥΝΓΙΑΛΙΔΗΣ 27 ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 4 ΜΠΑΤΖΙΟΣ 33 ΦΑΖΟΣ 64 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ 23 ALI BABA 38 ΤΣΕΛΙΟΣ 44 ΔΟΡΗΣ 22 GAVRIC ΘΥΜΙΑΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ 47 ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ 25 GOMEZ 11 GINSARI 19 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ IBRAIMI XANTHI KTHMA ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ"

Share it