Search

Προσθήκη αθλητικών εξοπλισμών σε υπαίθριους και κλειστούς χώρους απο τον Δήμο Κομοτηνής

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Δήμος Κομοτηνής, καθώς η δημοτική αρχή της πόλης πραγματοποίησε παρεμβάσεις σε όλες τις κλειστές και υπαίθριες εγκαταστάσεις των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και στους δημοτικούς και αθλητικούς χώρους στην πόλη της Κομοτηνής και σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής.

Στο σύνολο πρόκειται για 100 σημεία, όπου ξεκίνησε και συνεχίζεται η τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού γηπέδων( εστίες ποδοσφαίρου, εξοπλισμός καλαθοσφαίρισης).

Ο Δήμος Κομοτηνής διαπίστωσε την ανάγκη ανανέωσης του αθλητικού εξοπλισμού, μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, έτσι η δημοτική αρχή προχώρησε, κατόπιν ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού, στην προμήθεια των ειδών και των υλικών, αξίας 269.248,64 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης δήλωσε:

“Η επισκευή και συντήρηση του αθλητικού εξοπλισμού σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και υπαίθριους χώρους, είναι απαραίτητη για την πρόληψη ατυχημάτων, για να διασφαλίσουμε ότι οι αθλούμενοι όλων των ηλικιών μπορούν να παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, με ασφάλεια, όπως ορίζουν τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Για μας είναι σημαντικό ότι το έργο επεκτείνεται και στο πιο απομακρυσμένο σημείο στα όρια του Δήμου Κομοτηνής. Ελπίζουμε οι χρήστες όχι μόνο να απολαμβάνουν το άθλημα που επιλέγουν, αλλά και να σέβονται τις εγκαταστάσεις”.

10484db8 n kallisti podosfairof543bd77 11o dimotiko scholeio mpasket714b4164 odos thrakis mpasket rotated

ee33e093 yfantes mpasket0d614f57 podosfairo simansi

 

Share it