Search

Με τα νέα αποκτήματα και 20αδα για να μπει νικηφόρα στο 2022 ο Ορφέας Ξάνθης!

Πανέτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του 2022 είναι ο Ορφέας Ξάνθης που την Κυριακή στις 15:00(LIVE SA) υποδέχεται την ομάδα του Θερμαϊκού Θέρμης σε ένα πολύ σημαντικό ματς για αμφότερες της ομάδες.

Άλλωστε και οι δύο είναι εντός ζώνης υποβιβασμού με τον Ορφέα που έχει μείνει πίσω να θέλει ακόμα μια νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση. Σε αυτή την προσπάθεια ο Μπάμπης Χατζημεστής θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του όπως και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Νίκο Χατζηπαπά και Οδυσσέα Παπαστεφάνου αλλά και τον Χρήστο Πασχαλάκη που επιστρέφει στην δράση. Μοναδικός απών ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Καραγκιόζης και ο Χακή Τζαμπάζ που είναι τραυματίες

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ME ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΘΕΡΜΗΣ ΩΡΑΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: 10:30 FRESH co 1. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΠΩΤΗΣ 2. ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΥΣΣΕΑΣ 3. ΠΟΥΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4. ΓΚΑΣΙΜΠΑΠΑΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 5. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 6. ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΠΟΣ 7. ΚΟΝΤΟ AXMET 8. ΚΟΥΚΟΥΡΙΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 9. ΚΡΙΕΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 10. ΜΑΝΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 11. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 12. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 13. ΜΟΥΜΙΝΟΓΛΟΥ TANEP 14. ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 15. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 16. ΣΟΥΚΡΗΟΓΛΟΥ ΣΟΥΚΡΗ 17. ΤΟΛΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΠΙΟΣ 18. ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 19. ΤΣΙΜΠΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 20. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ"

Share it