Search

Τετραπλή ενίσχυση στην Αλεξανδρούπολη σε τέρμα, μεσαία γραμμή και επίθεση!

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στην Αλεξανδρούπολη FC στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η μοναδική εκπρόσωπος του Έβρου στη Γ’ Εθνική κινήθηκε και έχει κλείσει ήδη ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Στην Αλεξανδρούπολη επιστρέφει ο έμπειρος μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Θράκης Φερών, Τάσος Μπινόπουλος, ο οποίος και αναμένεται να καλύψει το κενό του Άγγελου Συριτούδη που αποχώρησε και συνεχίζει στον Φοίνικα Νικήτας, ομάδα της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, προπονητής της οποίας είναι ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης Δημήτρης Σουάνης. Ο Μπινόπουλος πέρα από το γεγονός ότι ξέρει την ομάδα της Αλεξ/πολης, γνωρίζει καλά και την κατηγορία.

Από τις Φέρες για να φορέσει ξανά την φανέλα της Αλεξ/πολης έρχεται και ο Σεβαστός Γκαβανόζης. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, αναμένεται να δώσει σιγουριά στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Γνωρίζει επίσης την κατηγορία αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς θα έχει μία ακόμα επιλογή όμως και στην επίθεση, καθώς απέκτησε τον Λάζαρο Μαντζίρη που ήρθε φέτος στον Έβρο και έκανε εξαιρετικό πρώτο μισό με την ΑΕ Διδυμοτείχου. Πρόκειται για έναν σέντερ φορ με ευχέρεια στο σκοράρισμα που γνωρίζει άριστα την κατηγορία. Μετράει 80 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με Μακεδονικό, Αγροτικό Αστέρα & Νίκη Βόλου και άλλες 25 στην πρώην Football League με Σπάρτη και Τρίγλια, ενώ έχει και 50 συμμετοχές στην Β’ Εθνική Κύπρου με την ΕΝΑΔ. Θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί την επόμενη Κυριακή 23/1 καθώς ταλαιπωρείται από θλάση.

Το 4ο απόκτημα έρχεται από την Κρήτη. Πρόκειται για τον Ηρακλή Βασιλάκη ο οποίος αγωνιζόταν στην Κ19 του ΟΦΗ. Βρίσκεται στην Θράκη καθώς σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Είναι γεννημένος τον Μάιο του 2003 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Την φετινή σεζόν με την κρητική ομάδα είχε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1.

Πέρα από τις παραπάνω κινήσεις, η Αλεξανδρούπολη είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμη δύο. Παράλληλα, εκτός από τον Συριτούδη, παρελθόν αποτελούν επίσης οι Κεφαλούκος και Ντολαπτσής.

 

Share it