Search

Και επίσημα στα “μπλε” της Καβάλας ο Νίκος Σαμπανίδης!

Παίκτης της Καβάλας είναι με κάθε επισημότητα ο ξανθιώτης επιθετικός Νίκος Σαμπανίδης, που μετά το σύντομο πέρασμα του απο το Αιγάλεω επιστρέφει ξανά σε ομάδα της Μακεδονίας αυτή την φορά για λογαριασμό του ΑΟΚ όπως αναμενόταν(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Ο πρώην φορ της Ξάνθης που απο το 2018 φόρεσε την φανέλα των “ασπρόμαυρων” με την οποία σκόραρε 4 γκολ, εκ των οποίων 2 πέρσι σε 23 συμμετοχές, απο το καλοκαίρι αγωνίστηκε με την φανέλα του Αιγάλεω με την φανέλα του οποίου μέτρησε 3 συμμετοχές

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει:

Ο Νίκος Σαμπανίδης είναι ένας νεαρός και παθιασμένος επιθετικός με καταγωγή από την γειτονική Ξάνθη και αποτελεί νέο μέλος του ρόστερ της ομάδας μας.
Ο Νίκος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Νότιο Όμιλο της Super League 2 με την φανέλα του Α.Ο Αιγάλεω, όμως πίστεψε στο όραμα και στον στόχο της ομάδας να κάνει το αδύνατο, δυνατό και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα με την “αργώ” στο στήθος από τον Ιανουάριο του νέου έτους, ώστε να βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου.
Νίκο καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Καλώς ήρθες στην Καβάλα!!!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "EMPORI 트들ግዚ네ች Nikolaos Sampanidis Age: 23 Pref. Foot: R Pos: FOR Height: 1.87 Π...E.A.O ΚΑΒΑΛΑ யயய் 1965 A.O. ΑΙΓΑΛΕΩ SHAGUE betsson 1965 SHAGUE ** betsson 2021/2022 Υπόμνημα: Στα αριστερά της κάρτας Εθνικότητα/τωρινός σύλλογος/πρωτάθλημα Στα δεξιά της κάρτας πρώην ομάδα/πρώην πρωτάθλημα"

Share it