Search

Τουρνουά ποδοσφαίρου για καλό σκοπό από τον Εθνικό

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου, με καλεσμένο το I-Soccer Academy, διοργανώνει την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 16:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Κώστας Χριστοφορίδης” (Μαρακανά), ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Το τουρνουά διοργανώνεται για καλό σκοπό καθώς συγκεντρώνονται τρόφιμα που θα δοθούν στον πολιτιστικό σύλλογο Εκ κίνηση για οικογένειες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες.

Η σχετική πρόσκληση του Εθνικού:

«Την Πέμπτη 23/12 και ώρα 16:00 σας προσκαλούμε στις εγκαταστάσεις μας ‘’Κώστας Χριστοφορίδης ‘’(Μαρακανά) για να αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί τη χρονιά που φεύγει, λίγο πριν την έναρξη των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Μουσική, σουβλάκια(με κόστος 1Ε ανά τεμάχιο για την ενίσχυση του συλλόγου), χυμοί, αναψυκτικά και κρασί δωρεάν.

Στα πλαίσια της εορταστικής ατμόσφαιρας θα διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια με το I-Soccer Academy για τα τμήματα Κ8,Κ12 και Κ10 του κυρίου Δαστερίδη.

Επιπλέον όσοι γονείς επιθυμείτε μπορείτε να συμβάλλεται στην προσπάθεια μας για συγκέντρωση τροφίμων που θα δοθούν στον πολιτιστικό σύλλογο Εκ κίνηση Πολιτιστικό Σωματείο για οικογένειες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες.

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του COVID-19»

Share it