Search

Η διαφορά ποιότητας έδωσε την πρόκριση στον Άβαντα κόντρα στην Μαΐστρο (+photos)

Στον Γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου προκρίθηκε ο Ατρόμητος Άβαντα, επικρατώντας 2-1 του ΑΟ Μαΐστρου εκτός έδρας.

Η Μαΐστρος είχε χαμένο πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο 0-1, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια με τον Ατρόμητο να σκοράρει για δεύτερη φορά, είχε να ανέβει ένα βουνό και κατάφερε απλά να μειώσει στο σκορ. Η διαφορά ποιότητας έκρινε την αναμέτρηση, πράγμα που τόνισε και ο προπονητής του ΑΟΜ Βασίλης Τζουκμάνης μετά το φινάλε του ματς.

Νωρίς στο παιχνίδι, ο Άβαντας πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από πάσα του Λαζαρίδη και σέντρα του Τζιαμπαζάκη, ο Γραικίδης με πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 14′ σουτ του Ευστρατιάδη θα περάσει λίγο άουτ, ενώ στο 20′ η Μαΐστρος θα κερδίσει πέναλτι. Ο διαιτητής κ. Ουζουνίδης θα δει χέρι του Τερζή εντός περιοχής, θα δείξει την άσπρη βούλα και την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Πεχλιβανίδης, αλλά ο Μπόγλου θα αποκρούσει κρατώντας το μηδέν, με την άμυνα να απομακρύνει στην συνέχεια. Στην φάση αυτή χτύπησε ο τερματοφύλακας του Άβαντα, ευτυχώς χωρίς να έχει κάτι το σοβαρό. Στο 33′ ο Ευστρατιάδης θα πιάσει ακόμα ένα σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει και πάλι εκτός εστίας.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει και πάλι με τον Άβαντα στην επίθεση. Στο 58′ σουτ του Τσανάκα λίγο έξω από την περιοχή, σημαντική απόκρουση από τον Δογάνη. Στο 64′ σειρά του Ευστρατιάδη να απειλήσει, νέα επέμβαση του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 70′ ο Κωνσταντινίδης θα πάρει δύσκολη κεφαλιά μετά από σέντρα και ο Λαζαρίδης με ακόμα μία κεφαλιά θα γράψει 0-2. Επτά λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντινίδης θα ανατραπεί από τον Σισμανίδη και η Μαΐστρος θα κερδίσει το δεύτερο της πέναλτι στο ματς. Αυτή τη φορά θα το εκτελέσει ο Λαζαρίδης, μειώνοντας στο σκορ για την ομάδα του. Ένα λεπτό μετά φάση διαρκείας στην περιοχή της Μαΐστρου, με τον Δογάνη να βγαίνει από την εστία του και να σώζει σε τρεις περιπτώσεις την Μαΐστρο. Στο 90′ ο πορτιέρο της Μαΐστρου θα μπλοκάρει και το σουτ του Τσανάκα, στην τελευταία σημαντική φάση του αγώνα.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ο Άβαντας θα αντιμετωπίσει τον Ποντιακό στην Παλαγία, ενώ η Μαΐστρος στρέφει πλέον την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις: 

ΑΟ Μαΐστρου (Β. Τζουκμάνης): Δογάνης, Αντωνιάδης, Δούκας (46′ Σιμσιρίκης), Χασιμίδης (62′ Μπάμπιτς 72’Γκιουρτζίδης), Θεοδωρίδης, Φωτεινού, Πεχλιβανίδης, Νεστορίδης, Λαζαρίδης Κ., Πουρτσελάτζε (58′ Κωνσταντινίδης), Καλομπρατσίδης (46′ Τσιριγώτης).

Ατρόμητος Άβαντα (Γ. Κωνσταντινίδης): Μπόγλου, Τζιαμπαζάκης (46′ Ξενοδοχίδης), Τερζής, Σισμανίδης, Κωνσταντινίδης Ν., Ευστρατιάδης, Κομεσίδης Δ., Τσανάκας, Γραικίδης, Λαζαρίδης Γ., Μωραΐτης (89′ Πότος).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it