Search

Χριστούγεννα στην κορυφή της Super League 2 για τον ΑΟΞ με “μαγική” πεντάρα επί του ΑΟΤ!

Πετυχαίνοντας την 7η διαδοχική νίκη με το Νίκο Κεχαγιά στο τιμόνι του ο ΑΟΞ κατάφερε να πετύχει θριαμβευτική νίκη επί των Τρικάλων με 5-0, και να επιστρέψει στην κορυφή της Super League 2 έχοντας και ματς λιγότερο απο την δεύτερη Βέροια.

Η ομάδα της Ξάνθης χάρις ένα φανταστικό οκτάλεπτο στο πρώτο μέρος και μια απόλυτα μεστή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος κέρδισε με 4-0 τον ΑΟΤ κρατώντας για ακόμα ένα ματς το μηδέν στην άμυνα της ενώ και επιθετικά σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της που δεν σταμάτησαν λεπτό, παρά το τσουχτερό κρύο, απολαμβάνοντας ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση απο τους παίκτες του Νίκου Κεχαγιά. Τα γκολ για την ομάδα της Ξάνθης πέτυχαν οι Πλατέλλας(37′), Ιμπραίμι(42′, 62′), Τσέλιο(44′) και Βιθέντε(92′)

Επόμενο ματς για τον ΑΟΞ την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στο Αλκαζάρ με την Λάρισα.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (Μηνούδης – Βρούζος) της ΕΠΣ Πιερίας και 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Πολίμος (85′ Δεληγιαννίδης), Μπάτζιος, Φαζός, Τζανακάκης, Θυμιάνης (67′ Δόρης), Gomez, Ginsari (77′ Monrose), Πλατέλλας (85′ Δημητριάδης Τ.), Τσέλιος, Ibraimi (67′ Διαμαντόπουλος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αμπέντε): Σεντουριάν, Ριζογιάννης, Αουντίνο (46′ Μπαξεβάνος), Κουσκουνάς, Χειρίτραντας, Σανδραβέλης (87′ Μανίσογλου), Ντιαλοσί, Παρέδες (46′ Πέλκας), Ρεκίν (46′ Ευθυμίου), Νιάρος (77′ Κεχαγιάς), Ελευθεριάδης.

Share it