Search

Με εμφατικό διπλό επέστρεψε στις νίκες ο Άρης Αβάτου που αποχαιρετά το 2021 απο την κορυφή!

Απο την κορυφή της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με Αγροτικό και Πανδραμαϊκό(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία), αποχαιρετά το 2021 ο Άρης Αβάτου που πέρασε με εντυπωσιακή νίκη απο το Κιλκίς επικρατώντας της Αναγέννησης Πλαγιάς με 3-0.

Απο τα πρώτα κιόλας λεπτά η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έδειξε τις άγριες διαθέσεις της και στο 5′ άγγιξε το γκολ όμως η πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα έχοντας ακόμα δύο πολύ καλές στιγμές με Παπαδόπουλο και Σαρηγιαννίδη με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι ξανθιώτες μπήκαν ξανά δυνατά και στο 62′ πήραν κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο γύρισμα του Σιμάρ Χασάνογλου ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε το 1-0 με σουτ εντός περιοχής. Στο 75′ ο Σαρηγιαννίδης μετά απο ωραία ενέργεια κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κοσμάς Γκέκας που στην επιστροφή του στην δράση μετά τον τραυματισμό του επανήλθε με γκολ για το 2-0. Μάλιστα ο Γκέκας ήταν και ο τελικός αποδέκτης της πολύ ωραίας ομαδικής προσπάθειας στο 84′  διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Μεγάλη νίκη για τον Άρη Αβάτου που έφτασε τους 19 βαθμούς και θα κάνει ευχάριστες γιορτές πριν επανέλθει στις αρχές του 2022 με τα δύο τελευταία ματς του πρώτου γύρου με Νέστο στο Κουτσό και Μέγα Αλέξανδρο στο Ορφάνι. Η Πλαγιά έμεινε στους 13 και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Α’ γύρου θα παίξει με Πανδραμαϊκό εκτός και Αγροτικό Αστέρα εντός.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κωνσταντίνος Σαφούρης(Σερρών) με βοηθούς τους Αναστασίου και Βακουφτσή(Σερρών)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ: Ζάικος, Κετά, Κουτσουρίδης, Καρτάς, Φασουλάκος, Αμανατίδης, Νιζάμης, Γρηγοριάδης Απ., Γρηγοριάδης Μ., Παντελιάδης, Παρπουτσής

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας(85′ Τσάπαρης), Παναγιωτίδης(72′ Καρατλίδης), Κωσταρέλης, Σαρηγιαννίδης(85′ Μπουλούτ), Κοντογιαννίδης(53′ Γκέκας), Παπαδόπουλος Ν.(85′ Χατζηπαπάς)

Share it