Search

Δυνατός αέρας και ΠΑΟΚ “πλήγωσαν” την Κ17 του ΑΟΞ που άξιζε κάτι καλύτερο!(+pics)

Ήττα στα σημεία υπέστη η Κ17 του ΑΟΞ που ηττήθηκε με 1-2 στην πρεμιέρα του Γ’ γύρου του Εφηβικού πρωταθλήματος της Super League 1.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με ένα πολύ τυχερό γκολ του Αδάμ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 20′ με τους ξανθιώτες που ανέβασαν την πίεση τους να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Τσολακίδη, σε ένα πρώτο μέρος που η ομάδα της Ξάνθης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στην επανάληψη η ομάδα του ΠΑΟΚ αιφνιδίασε τους ξανθιώτες και στο 47′ κατάφερε να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο συνεργασία του Αδάμ με τον Ιγνατίου η μπάλα έφτασε στον Πολιτάκη που απο κοντά έκανε το 1-2. Η ομάδα της Ξάνθης έχοντας και κόντρα τον αέρα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση έχοντας πολύ καλή στιγμή με τον Θωμάι, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης απάντησε με δοκάρι στο 78′ σε σουτ του Σνάουτσερ. Παρά την πίεση της ξανθιώτικης ομάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο το σκορ δεν άλλαξε με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 37 ενώ η ομάδα της Ξάνθης έμεινε στους 23 και την Τετάρτη θα υποδεχτεί σε εξ αναβολής αγώνα τον Παναιτωλικό ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιώτιδης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Ιάκωβο Διονίδη και Ευάγγελο Σοφτά επίσης της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Προδρομίτης – Δημητριάδης): Νικολακούλης, Γουναρίδης(53′ Μητρούσης), Βαρσάμης(72′ Ματζαρίδης), Θωμάι, Ζαχαρής, Τσελεμπάκης(82′ Μεσίνης), Τηλαβερίδης, Τσολακίδης(53′ Ζεκιράι), Αγοραστός, Δεληγιαννίδης(72′ Τουλουμενίδης), Νικολαίδης

ΠΑΟΚ(Τσιαπακίδης): Αγγελίδης, Μαυρής(65′ Γκιντέρσος), Σκούρτης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσερ, Αδάμ, Παπαγεωργίου, Ιγνατίου, Αλειφερόπουλος(75′ Βαγιωνάς), Πολιτάκης(81′ Λέκα)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα μέσα απο τον φακό του SA

Share it