Search

«Λύγισε» κόντρα στην ανώτερη ΧΑΝΘ ο Φοίνικας

Την ήττα με 3-0 εντός έδρας από την ΧΑΝΘ (ομάδα της Pre League) για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Έβρου που ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ στην διοργάνωση, δεν έδειξε το καλύτερο του πρόσωπο.

Στο πρώτο σετ η ΧΑΝΘ επικράτησε 25-17, ενώ αν ο Φοίνικας έπαιρνε το 2ο όλα μπορεί να ήταν διαφορετικά. Τελικά το έχασε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να το παίρνει στις λεπτομέρειες με 25-23.

Στο τελευταίο σετ ο προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Τσουλκανάκης έδωσε χρόνο συμμετοχές σε πιο νεαρές αθλήτριες, με τις φιλοξενούμενες να επικρατούν 25-14.

Έτσι η ομάδα της Θράκης επικεντρώνεται και πάλι στο πρωτάθλημα όπου έρχεται δύσκολο ματς με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, αλλά μένει με το “αν”, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση θα περνούσε άνευ αγώνα, ενώ στην συνέχεια θα αντιμετώπιζε εντός έδρας ομάδα από την Α1, ματς που θα ήταν γιορτή.

Συνθέσεις:

Φοίνικας Αλεξ/πολης (Τσουλκανάκης): Νικολαΐδου, Σωτηρίου, Διαμάντη, Παπαστεφάνου, Ξανθή, Αλεξάκη, λ- Κιοσσέ (λ- Δαμιανίδη, Παπαβασιλείου, Δαλλή).

ΧΑΝΘ (Ντινόπουλος): Μαρκάβα, Ιωαννίδου, Κόντη, Γιαννούλη, Αρμουτάκη, Γουγούση, λ- Ευθυμιάδου.

Share it