Search

Με διπλό χτύπημα Κουκουρίγκου η νίκη-ανάσα του Ορφέα Ξάνθης στο Ορφάνι!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κουκουρίγκο που σκόραρε δύο τέρματα ο Ορφέας Ξάνθης πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στο Ορφάνι επί του Μέγα Αλέξανδρου με 2-1, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα που τον βγάζει απο την τελευταία θέση.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή πήρε κεφάλι στο σκορ στο 21′ με σουτ του Κουκουρίγκου εκτός περιοχής, με την αντίδραση των γηπεδούχων να έρχεται στο 29′ όταν μετά απο απόκρουση του Μανιά ο Σαλπιγγίδης με προβολή έκανε το 1-1.

Στο 64′ ο Κουκουρίγκος με νέο σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ορφέα που παρά την πίεση των γηπεδούχων κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ του προβάδισμα, έχοντας μάλιστα και δύο πολύ καλές στιγμές με Μελισσόπουλο και Γκασιμπαγιαζίδη στην κόντρα επίθεση για να διευρύνει τη νίκη.

Το τελικό 2-1 δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα στον Ορφέα που έφτασε στους 6 βαθμούς(δείτε ΕΔΩ) αφήνοντας την αντίπαλο του στους 4. Την επόμενη αγωνιστική στο τελευταίο ματς για το 2021 ο Ορφέας Ξάνθης θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ενώ ο Μέγας θα παίξει στην Δράμα με Δόξα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Παπαδόπουλος(Μακεδονίας) με βοηθούς τους Νικολή και Παπαδοπούλου(Μακεδονίας)

Μ. ΑΛ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Νομικός, Αναστασιάδης, Τσακιρίδης, Τραχανάς, Παυλίδης, Τουρασανίδης, Κακουλίδης, Σίλντι, Πιπερτζής, Πέτκος, Σαλπιγγίδης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μανιάς, Ιωαννίδης, Κατρανίτσας, Κριεζής, Σουκρήογλου(90′ Αχμέτ Κόντο), Μαυρόπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Βουλγαρίδης

Share it