Search

Συνέχισαν με νίκες Ξάνθη και Βέροια, νέο γκολ Σαραντίδη! Το πανόραμα της 7ης στροφής στον Βόρειο όμιλο

Την πέμπτη της διαδοχική νίκη με το Νίκο Κεχαγιά στο τιμόνι της πέτυχε η Ξάνθη που “χόρεψε στην βροχή” τον Ολυμπιακό Βόλου τον οποίο και κέρδισε με 2-0 και έφτασε τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλου, με αυτογκόλ του Κόλα στο 76′ το νικηφόρο ξανθιώτικο τέρμα

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα η Βέροια παρέμεινε στην κορυφή, με ματς περισσότερο απο την Ξάνθη, επικρατώντας με 5-1 του Απόλλωνα Λάρισας έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πασά που σημείωσε χατ τρικ και διατήρησε το +1 της ομάδας της Ημαθίας. Αναμενόμενη νίκη πέτυχε ο Αλμωπός στην Καβάλα με 6-0 ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς του Πιερικού με τον προσεχή αντίπαλο της Ξάνθης, ΠΑΟΚ Β’. Μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Θεσπρωτός επί της Νίκης Βόλου, με το γκολ που άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ηγουμενίτσας να σημειώνει ο Εβρίτης Απόστολος Σαραντίδης

Δεν έγινε το ματς του Απόλλων Πόντου με την Λάρισα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, βάσει του Κανονισμού ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί αύριο (Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021) την ίδια ώρα (14:45) και στο ίδιο γήπεδο. Την Κυριακή πέρα απο αυτό το ματς θα γίνουν τα ματς της Καρδίτσας με τα Τρίκαλα και του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό Β’ με τα οποία θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής

Αναλυτικά το πανόραμα των Σαββατιάτικων αναμετρήσεων του Βόρειου ομίλου της Super League 2

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 5-1

Σκόρερ: 16′ σουτ Μπουκουβάλας, 17′, 51′ σουτ, 47′ κεφ. Πασάς, 70′ σουτ Φοφανά – 59′ σουτ Ζαχόπουλος

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (66′ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης (55′ Ράμος), Πασάς (55′ Μυστακίδης), Μούργος (55′ Φοφανά), Πόζογλου, Γιακουμάκης (75′ Ορφανίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Στράκια): Νόρμαν, Σκούπρα, Τιμπουέ, Καλούσης, Γιαννίτσης, Λουκάς, Χατζής, Κόζουχ, Λίταινας (56′ Ζιάκας), Βίγια (56′ Κανούλας), Παναγιώτου (56′ Ζαχόπουλος).

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Αϊναλής, Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-0

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Β 0-0
Δοκάρι: 51′ Χατζηστραβός

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μπουόλι (64′ Μουρατίδης), Εμπουσί, Σούνταρ, Καρανάτσιος (64′ Ίτσιος), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης, Κριμιτζάς (70′ Μαυρίδης).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τάχατος (80′ Φασίδης), Γκορντεζιάνι (71′ Τζίμας), Πανίδης (62′ Κουλούρης).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Φαλτάκας (Γρεβενών)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0

Σκόρερ: 10′ σουτ Σαραντίδης, 19′ κεφ. Βασιλάκης

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παππάς, Βαλιέντε, Ντ’ Αλέσιο, Βασιλάκης, Σταυρίδης, Λύγκας (85′ Ζβι), Κωνσταντίνου, Βαταμίδης (85′ Γώγος), Σαραντίδης, Στεργίου (65′ Πατσέκο), Πούφλης (70′ Ραμίρεζ).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας (39′ Πάνος, 49′ λ.τρ. Μέτσε), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (78′ Γ. Κυρίτσης), Κάσσος, Τζοβάρας (39′ Μιράντα), Ροχάνο, Τζιώρας (46′ Βασιλείου).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Δημόπουλος (Φλώρινας)

ΚΑΒΑΛΑ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-6

Σκόρερ: 3′, 67′ σουτ Ρίβας, 26′ κεφ. Κολλαράς, 32′ σουτ Παρασκευάς, 39′, 65′ σουτ Ρόβας

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννάκος, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Απόσογλου, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Βορδοναράκης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι, Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Ρίβας.

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)
Βοηθοί: Μινούδης, Βρούζος (Πιερίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΑΕΛ (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Share it