Search

Χριστουγεννιάτικα τα εξ’ αναβολής της Super League 2! Θα γίνει κανονικά και το ΑΟΚ – Καρδίτσα

Κλείνουν οι εκκρεμότητες στη Super League 2 τις παραμονές των Χριστουγέννων… Μετά τη δικαίωση στην Επιτροπή Εφέσεων για Ζάκυνθο και Καβάλα ως προς τις αναμετρήσεις τους στην πρεμιέρα της SL2, η διοργανώτρια όρισε τα εκτός έδρας ματς τους με την Καλλιθέα και τον Απόλλωνα Πόντου αντίστοιχα για τις 22/12, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και το ΑΕΚ Β’ – Αστέρας Βλαχιώτη της 5 ης αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους φιλοξενούμενους.

Παράλληλα μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία το ματς της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας:

“ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 13.11.21 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Καβάλα – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ματαιώθηκε για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΠΑΕ Καβάλα. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του αγώνα ΠΑΕ Καβάλα – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη και των δυο διαγωνιζομένων ομάδων.”

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση για τα εξ’ αναβολής αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ορισμοί Αγώνων

Σας ενημερώνουμε ότι:
• ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου – ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22.12.21 (15:00) στο γήπεδο του Μακεδονικού.
•ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Καλλιθέα –  ΠΑΕ Ζάκυνθος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22.12.21 (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας Γρ. Λαμπράκης.
• ο εξ αναβολής αγώνας της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ ΑΕΚ Β΄– ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22.12.21 (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων».

Share it