Search

Έμειναν στο «Χ» Μαΐστρος και Νεοχώρι (+photos)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Μαΐστρος και Νεοχώρι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της πολλής λάσπης από τις βροχές των προηγούμενων ημερών που δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων στο γήπεδο Μαΐστρου, ΑΟΜ και Νεοχώρι μοιράστηκαν βαθμούς, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες και καλές στιγμές για να πάρουν το τρίποντο, αν και γενικά το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες.

Το Νεοχώρι ήταν αυτό που πήρε κεφάλι στο σκορ όταν στο 7′ ο Ρουσσίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ωραία για το 0-1. Στο 16′ η Μαΐστρος απάντησε, όταν μετά από πολύ ωραία σέντρα του Κωνσταντινίδη, ο Λαζαρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 35′ θα χαθεί απίστευτη ευκαιρία για την ομάδα του Βασίλη Τζουκμάνη, καθώς μετά την πρώτη απόκρουση του Καραϊσαλίδη σε σουτ και με τον γκολκίπερ του Νεοχωρίου να είναι εξουδετερωμένος, το επόμενο σουτ από πολύ κοντά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπουν και πάλι πιέζοντας και ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Λαζαρίδη στο 49′ από καλή θέση θα φύγει άουτ. Στο 64′ ωραίο μακρινό σουτ του Φωτεινού αποκρούει ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Στο 77′ ο Μαρασλής θα βρει έξοχα τον Λαζαρίδη, αλλά ο Καραϊσαλίδης θα σταματήσει το σουτ του επιθετικού της Μαΐστρου. Στο 88′ είχαμε την φάση του αγώνα, όταν ο Σιμσιρίκης θα πιάσει ένα απίστευτο σουτ, με την μπάλα να σταματάει στην συμβολή των δοκαριών!

Διαιτητής: Δήμος – Βοηθοί: Κώνογλου, Κυριαζής.

Συνθέσεις:

ΑΟ Μαΐστρου (Βασίλης Τζουκμάνης): Δογάνης, Καλύβας, Σιμσιρίκης, Χασιμίδης (70′ Μαρασλής), Θεοδωρίδης, Φωτεινός, Τσιριγώτης, Κωνσταντινίδης (70′ Νεστορίδης), Λαζαρίδης, Μπάμπιτς (80′ Πουρτσελάτζε), Γκιουρτζίδης (55′ Μεταλίδης).

ΑΟ Νεοχωρίου (Χρήστος Μαυράκης): Καραϊσαλίδης, Δουλούδης (Διώγος), Δημητριάδης Δ., Δημητριάδης Δ., Τσιώτσος, Κυλιτζίδης, Πασχαλάκης, Σιγρέκης (Μαργαριτίδης), Ρουσσίδης, Μπαλάκης (Αδάμ), Αλεξακούδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it