Search

Σημαντικός βαθμός στον Εύοσμο για την Αλεξανδρούπολη

Με τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Αλεξανδρούπολη από τον Εύοσμο, καθώς ήρθε ισόπαλη με τον Αγροτικό Αστέρα 0-0.

Ο αγώνας ξεκίνησε νωθρά και για τις δύο ομάδες με τους παίκτες να βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους. Από μια ευκαιρία η κάθε ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αστέρα να απειλεί πρώτος στο 12ο λεπτό με την κεφαλιά του Κεχαγιά να περνάει λίγο έξω. Η Αλεξανδρούπολη έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με ωραίο σουτ του Δορουγιδένη στο 22ο λεπτό, αλλά ο Στρατηλάτης τον σταμάτησε. Στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν αναγκαστική αλλαγή με τον Συριτούδη να περνά στη θέση του τραυματία Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η Αλεξανδρούπολη ήταν αυτή που “χτυπούσε” την αντίπαλη περιοχή με αντεπιθέσεις. Στο 70ο λεπτό και πάλι ο Δορουγιδένης μετά από συνεργασία με τον Στοΐνοβιτς, σούταρε λίγο άουτ. Μια ακόμη τεράστια ευκαιρία χάθηκε στο 76ο λεπτό με τον Καρακασίδη να σουτάρει και αυτός λίγο έξω. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς θα υποδεχθεί στο Φώτης Κοσμάς την Αναγέννηση Πλαγιάς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Παπαδόπουλος (27′ Συριτούδης), Δορουγιδένης, Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Σιδηρόπουλος, Πατσιώρας Αγγ. (52′ Σιώπης), Αμπραχαμιάν, Πατσιώρας Κων., Στοΐνοβιτς (91′ Τσιεγγελίδης), Καρακασίδης, Ρούμπιές (91′ Παγωνίδης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στρατηλάτης, Καλλίδης, Νικολαΐδης, Καραγιάννης, Ψάλτης, Σαρβανίδης, Παπακωνσταντίνου, Ευθυμιάδης, Κατσιάκης, Καθάριος, Κεχαγιάς

Share it