Search

Πήρε φόρα η Γενισέα που κέρδισε και τον Απόλλωνα και πάει ανεβασμένη στους “τελικούς” ανόδου!

Την 6η διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ελπίδα Γενισέας κερδίζοντας με 4-1 τον Απόλλωνα Ξάνθης σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με εκατέρωθεν ευκαιρίες και για της δύο ομάδες, η Γενισέα μετά την καλή στιγμή του Χαριτίδη στο 14′ κατάφερε ένα λεπτό αργότερα να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από πάσα του Ξαντινίδη ο Γιάννης Μπουνταγκίδης έκανε το 1-0, με την απάντηση των φιλοξενούμενων να έρχεται στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Βαχέ Μαρκοσιάν σε εξαιρετική αντεπίθεση να τελειώνει την φάση υποδειγματικά κάνοντας το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Ελπίδα μπήκε πολύ δυνατά και στο 60′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Χαριτίδη ο Μιχάλης Μελισσόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 70′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία όταν η ωραία προσπάθεια του Τσέκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φιλτανίδη. Στο 74′ η Ελπίδα ανέβασε τον δείκτη του σκορ με τέρμα του Λεσκόφτση, με το τελικό 4-1 να διαμορφώνει στο 83′ ο Ξαντινίδης

Πολύ σημαντική νίκη για την Ελπίδα που πλέον φιγουράρει μόνη δεύτερη(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία), και πλέον στρέφει την προσοχή του στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στο Δροσερό στην αυλαία του Α’ γύρου Πριν τα μεγάλα ματς με Βιστωνίδα και Πετεινό στις δύο πρώτες στροφές του Β’ γύρου σε ματς που θα δείξουν πολλά για την μάχη του τίτλου. Έμεινε στους 9 βαθμούς ο Απόλλωνας Ξάνθης που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης το Σάββατο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Δανδανόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Σεζέρ Φεράτογλου

ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ασίμ Χατζητερζόγλου): Θεοχάρους, Βασιλειάδης Γ., Δημητριάδης Β., Μακράκης(40′ λ.τρ. Τσέκος), Μελισσόπουλος(90′ Ισαακίδης), Καραπαζαρλής, Χαριτίδης(80′ Πετρίδης), Δημητριάδης Χρ., Ξαντινίδης, Μπουντακίδης Γ., Αλβανίδης(46′ Λεσκόφτσης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Ηλίας Μιχελίδης): Φιλτανίδης, Καφφετζής, Κυριαζίδης(80′ Βουτσάς), Μπαζοΐδης, Ρουμπινίδης(90′ Μπουνταγκίδης Χ.), Αβραμίδης Κ.(85′ Δάρδας), Καλλίδης, Γεωργιάδης, Μαρκοσιάν, Κατσιλίδης, Περτσανίδης.

Share it