Search

Αντιδρά η Βασιλεία, με τα γκολ σε Τουρκία και Τσεχία!

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται, με το «μενού» απόψε να περιλαμβάνει πολύ σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, και από το Europa League, και από το Conference League:

Όλες οι πληροφορίες για όλα τα καζινο ονλαιν

  1. Καϊράτ Αλμάτι – Βασιλεία (17:30)

Εκκίνηση με Κόνφερενς Λιγκ και το χρονικά πρώτο αγώνα μεταξύ Καϊράτ και Βασιλείας. Η γηπεδούχος έχει μόλις έναν βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές και πρακτικά δεν ελπίζει σε κάτι. Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα στρέφεται στον τελικό του Κυπέλλου με τη Σαχτιόρ Καραγκαντί. Η Βασιλεία είναι 2η και διατηρεί ελπίδες για την κορυφή. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες (0-2-2 στα 4 πιο πρόσφατα επίσημα), ωστόσο ψάχνει να πιαστεί από κάπου. Ανταγωνιστική ενδεκάδα ετοιμάζει ο προπονητής Ράχμεν.

Περιμένουμε να φανεί σοβαρή και να φτάσει στην επικράτηση, με το διπλό να προσφέρεται στο 1.83. 

  1. Γαλατάσαραϊ – Μαρσέιγ (19:45)

Συνεχίζουμε με τον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται στην πρώτη θέση. Με απολογισμό 2-2-0 έως τώρα, έχει την ευκαιρία να σημειώσει ακόμη μία νίκη και να σφραγίσει σίγουρα την παραμονή της στην πρώτη δυάδα. Προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε (ήττα 2-1), οπότε θα ψάξει αντίδραση. Η Μαρσέιγ ταξίδεψε δίχως δύο βασικά στελέχη στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για τους μέσους Παγιέ και Ρονζιέ. Δεν έχει όμως την πολυτέλεια να περιμένει. Θα βγει στο γήπεδο για να επιτεθεί.

Περιμένουμε τις δύο ομάδες να κάνουν τα αυτονόητα στην επίθεση, έτσι το G/G του 1.85 μπαίνει στις επιλογές μας.

  1. Σλάβια Πράγας – Φέγενορντ (19:45)

Στο Κόνφερενς Λιγκ και συγκεκριμένα στον 5ο όμιλο η Σλάβια Πράγας υποδέχεται τη Φέγενορντ. Η τσέχικη ομάδα έχει μαζέψει 6 βαθμούς έως τώρα και ψάχνει νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κορυφή. Το αρνητικό είναι πως αναγκάζεται το τελευταίο διάστημα να παρατάσσεται με πολλές απουσίες, αν και τα νούμερα της είναι εξαιρετικά (5 σερί νίκες). Η Φέγενορντ έχει τα ηνία έως τώρα και βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, δεδομένου πως προέρχεται από 6 διαδοχικές επιτυχίες. «Κατεβαίνει» με 2ο πορτιέρε, καθώς ο βασικός Μπίλοου νοσεί από κορωνοϊό. 

Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξουν να δώσει γρήγορο ρυθμό στο ματς, κάτι που ευνοεί την επιλογή του Over 2,5 σε απόδοση 1.80.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Share it