Search

Το 2.55 της Σπόρτινγκ και τo G/G σε Μαδρίτη και Μιλάνο!

Διάβασε εδώ τι είναι οι τζιροι στοιχηματος

  1. Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ντόρτμουντ (22:00)

Πηγαίνουμε στον 3ο όμιλο, εκεί όπου η Σπόρτινγκ δίνει κομβικό ματς με την Ντόρτμουντ για την κατάληψη της 2ης θέσης. Η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μετράει 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ενισχύεται στο αγωνιστικό σκέλος με την επάνοδο βασικών παικτών (Κόατες, Ινάθιο, Ουγκάρτε). Από την άλλη, η Ντόρτμουντ έχει σημαντικές απουσίες. Εκτός αποστολής έμεινα οι Χούμελς, Αζάρ, Χάαλαντ, Ρέινα μεταξύ άλλων. 

Το σετ αποδόσεων είναι πολύ μοιρασμένο, ωστόσο θα ρισκάρουμε με τον άσο του 2.55.

  1. Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:45)

Στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον 4ο όμιλο, έχουμε την αναμέτρηση Ίντερ – Σαχτάρ. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι και αυτό είναι η γηπεδούχος. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση και από τις δικές τις ορέξεις θα φανεί αν θα τερματίσει στην πρώτη δυάδα. «Κατεβαίνει» κομπλέ στο σημερινό ματς και έχει όλα τα εφόδια για να κερδίσει. Βέβαια, η Σαχτάρ παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να προλάβει την 3η θέση, αν και φαντάζει δύσκολο. Τουλάχιστον θα παίξει ανοιχτά και θα προσπαθήσει να βρει δίχτυα. 

Δύσκολα θα μείνει «άσφαιρη» η γηπεδούχος, κυνηγάμε και το γκολ των φιλοξενούμενων, ώστε να πάρουμε το G/G του 1.85.

  1. Ατλέτικο Μαδρίτης – Μίλαν (22:00)

Στον 2ο όμιλο, υπάρχει η μονομαχία Ατλέτικο – Μίλαν. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν 4 βαθμούς και γνωρίζουν πως με νίκη, θα έχουν στη χειρότερη την 3η θέση στο… τσεπάκι τους. Με βασικά στελέχη στην ενδεκάδα, Σουάρες και Γκριεζμάν θα αποτελέσουν το επιθετικό «δίδυμο». Η Μίλαν έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές και χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει στο φινάλε. Αμυντικά έχει θεματάκια, βέβαια μπροστά βρίσκει εύκολα ή δύσκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για να μπουν σε τροχιά πρόκρισης, οπότε περιμένουμε και ενεργές τις επιθετικές τους γραμμές.

  Έτσι καταλήγουμε στο G/G του 1.85.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Share it