Search

Με δύο ισοπαλίες άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της SL2!

Ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι της 2ης στροφής της Super League 2, το οποίο περιελάβανε δύο παιχνίδια για τον Βόρειο όμιλο με αμφότερα μάλιστα να λήγουν ισόπαλα.

Στο Βόλο η Νίκη αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βέροια με την ομάδα της Ημαθίας να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου μέρους από την άσπρη βούλα με τον Γιάννη Πασά. Ενώ στο γήπεδο του Μακεδονικού ο Πανσερραϊκός πήρε προβάδισμα με το γκολ του Κανίς, αλλά ο ΠΑΟΚ Β’ κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στην κεφαλιά του Ίνγκι Ίνγκασον.

Υπενθυμίζεται ότι για τον πρώτο όμιλο είχε οριστεί και η αναμέτρηση της Καβαλάς και της Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο «Ανθή Καραγιάννη» παρατάχθηκαν μόνο οι φιλοξενούμενοι. Η Καβάλα δεν εξέδωσε δελτία, με αποτέλεσμα το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας να μη διεξαχθεί. Έτσι, οι δύο ομάδες θα βρεθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα οριστεί το ματς σε νέα ημερομηνία ή θα κατακυρωθεί υπέρ των “κιτρινόμαυρων”

Το πανόραμα της αγωνιστικής:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΒΕΡΟΙΑ 2-2

Σκόρερ: 36′ κεφ. Τζοβάρας, 80′ σουτ Τσουκαλάς – 30′ σουτ Ράμος, 90’+5′ πέν. Πασάς
Δοκάρι: 55′ Οικονόμου

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τζιώρας, Γκαρσία (82′ Μέτσε), Τσουκαλάς, Ροχάνο (90′ Μπόσιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (84′ Ντίνας), Ράμος (59′ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (70′ Περδίκης), Πασάς, Μούργος (59′ Πόζογλου).

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)
Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Κουκούμης (Καβάλας)

ΠΑΟΚ Β – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1

Σκόρερ: 52′ κεφ. Ίνγκασον – 27′ σουτ Κανίς

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Ίνγκασον, Καλουτσικίδης (80′ Τσοπούρογλου), Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός, Κουλούρης (69′ Τζίμας), Γαϊτανίδης (63′ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (80′ Πανίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ζεράρ Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (68′ Έππας), Ανάκογλου, Κανίς, Μέσι (68′ Θεοδωρίδης), Κόντσι.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Πραχάλης (Κοζάνης), Κουβαλάκης (Δράμας)

ΚΑΒΑΛΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Δ.Δ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (13/11, 15.00):

Θεσπρωτός – Πιερικός
Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Πόντου
Ολυμπιακός Βόλου – Π.Ο. Τρίγλια
Α.Ε.Λ. – Απόλλων Λάρισας
Ρεπό: Α.Ο. Ξάνθη
Τρίκαλα – Ολυμπιακός Β (8/12)

Share it