Search

«Άστραψε και βρόντηξε» η Νίκη, μεγάλο τρίποντο κόντρα στη Νέα Γενεά!

Τη δεύτερη της νίκη με δεύτερο τρίποντο μετά από αυτό κόντρα στον Ίκαρο Έδεσσας, σημείωσε η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Έβρου επικράτησε 3-1 σετ της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου, στο παγωμένο (δεν υπήρχε κατά το διάστημα του αγώνα θέρμανση) κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Τη νίκη κάνει ακόμα πιο σημαντική το γεγονός ότι, η ομάδα που βρισκόταν σήμερα απέναντι στη Νίκη, είχε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που είχε δώσει (είχε και ένα ρεπό) και γενικότερα έχει υψηλούς στόχους στην κατηγορία της Α2.

Τα κορίτσια του Σάκη Μουστακίδη, έκαναν ένα κακό ξεκίνημα στο ματς, είχαν 8 χαμένα σερβίς στο 1ο σετ, το οποίο έχασαν 19-25. Η Νίκη όμως βελτιωνόταν σταδιακά στο παιχνίδι της και αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 με 25-20. Στο 3ο σετ η Νίκη προηγούνταν με 14-12, αλλά οι φιλοξενούμενες έφτασαν να προηγηθούν 14-18. Η εβρίτικη ομάδα όμως επέστρεψε με τις εξαιρετικές Χατζηχαραλάμπους και Μπαχλαβά (έκανε το 24-23) και πήρε το τρίτο σετ με 25-23 κάνοντας το 2-1 στο σκορ.

Στο 4ο σετ η Νίκη ήταν πίσω στο σκορ με 6-9 και 8-10, αλλά πέρασε μπροστά με 12-10 και δεν ξανά έχασε το προβάδισμα της, παίρνοντας το τρίποντο με 25-16 στο 4ο σετ. Πολύ καλή ήταν και η Αφεντουλίδη που πέρασε ως αλλαγή, η Λαμπρίδου, ενώ όλα τα κορίτσια της Νίκης πρόσφεραν από τις θέσεις τους.

Γνώριμο πρόσωπο στο κοινό του Έβρου από πλευράς Νέας Γενεάς η Γιώτα Δαμιανίδου που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην Βύσσα.

Τα σετ: 3-1 (19-25, 25-20, 25-23, 25-16)

Διαιτητές: Παπαχρήστου, Γκοβάτσος.

Συνθέσεις: 

Νίκη Αλεξ/πολης (Μουστακίδης): Μπαρή, Χατζηχαραλάμπους, Χατζηνικολάου, Παπάζογλου, Καράμπαλη, Μπαχλαβά, λ- Καραμπάση (Αφεντουλίδη, Λαμπρίδου).

Νέα Γενεά (Σολκίδης): Σταυρίδη, Δαμιανίδου, Κωτοπούλου, Μπίτση, Μπακοπούλου, Κώστογλου Σ., λ- Φούρα (λ-Παλτιμσίζογλου, Μπουρλή, Καντίδου, Κόλλια, Καραϊσαρλή, Γεράνη).

Share it