Search

Έβαλε δύσκολα στη Δόξα η Αλεξανδρούπολη, μοιράστηκαν βαθμούς οι δύο ομάδες

Στο 1-1 έμειναν στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» Αλεξανδρούπολη FC και Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το ματς είχε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία με την εβρίτικη ομάδα να παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο, απέναντι σε μία Δόξα που όπως παραδέχτηκε ο προπονητής στις δηλώσεις που ακολούθησαν δεν είναι ακόμα έτοιμη (θυμίζουμε ότι ο σχεδιασμός της άλλαξε μετά την μη συμμετοχή της στην SL2).

Οι Δραμινοί απείλησαν πολύ νωρίς στο ματς, όταν στο 3′ ο Κυριακίδης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 21′ ήταν η σειρά του Χατζηκούρτη να στείλει τη μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 29′ οι Θρακιώτες θα φανούν για πρώτη φορά επικίνδυνοι, όταν ο Καρακασίδης θα σουτάρει αλλά ο Κολιοφούκας θα μπλοκάρει. Ένα λεπτό μετά ο Καρακασίδης θα βρεθεί αυτή τη φορά τετ α τετ με τον πορτιέρο των «μαυραετών», ο οποίος θα αποκρούσει σε κόρνερ το νέο σουτ. Το ίδιο θα συμβεί και στο 34′ σε σουτ του Κώστα Πατσιώρα. Στο 41′ ο Τάσιος θα δοκιμάσει σουτ από πλευράς Δράμας αλλά ο Παπαδόπουλος θα αποκρούσει κρατώντας το μηδέν. Ένα λεπτό μετά νέα επέμβαση του γκολκίπερ της Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά σε σουτ του Χατζηκυριάκου. Στο 45′ ο Παπαϊωάννου θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ σε δική του προσπάθεια.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 48′, ο Τζανουλίνος μετά από αναταραχή στην άμυνα των γηπεδούχων θα σκοράρει για την Δόξα, με την μπάλα όπως υπέδειξε η διαιτητής Μυλοπούλου να έχει περάσει την γραμμή. Στην αμέσως επόμενη φάση η Αλεξανδρούπολη θα ψάξει την ισοφάριση, αλλά ο Κολιοφούκας θα μπλοκάρει το σουτ του Νάση Στοΐνοβιτς. Στο 56′ η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από ανατροπή του Ρουμπιέ η Αλεξανδρούπολη θα κερδίσει πέναλτι, με τον Πατσιώρα να το εκτελεί εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 62′, σε μία πανομοιότυπη με το γκολ της Δόξας φάση, ο Παπαδόπουλος θα αποκρούσει σουτ που έγινε κρατώντας το 1-1. Στο 70′ νέα προσπάθεια του Νάση Στοΐνοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας θα του πει και πάλι όχι μπλοκάροντας. Στο 83′ ο Τίτος Στοΐνοβιτς θα απειλήσει, αλλά από καλή θέση δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Κολιοφούκα.

Διαιτητής: Μυλοπούλου – Βοηθοί: Καρασαββαΐδης, Ζαχαριάς (Καβάλας)

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Παπαδόπουλος, Σιώπης, Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κων., Πατσιώρας Αγγ. (67’ Σιδηρόπουλος), Μαλτέζος (67’ Δορουγιδένης), Καρακασίδης (53’ Αμπραχαμιάν), Στοΐνοβιτς Αθ. (81’ Γεωργαντζόπουλος), Ρουμπιές

Δόξα Δράμας (Σπύρος Φιλίππου): Κολιοφούκας, Πετρίδης (46′ Θεοδοσιάδης), Ιορδανίδης, Χατζηκούρτης, Γιαννούσης, Τζανουλίνος, Τάσιος, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης (Μπαρέττας), Στάικος (79′ Κόντος), Χατζηκυριάκου (69′ Μπράουν).

Share it