Search

“Άκυρο” της Super League 2 σε Καβάλα και Ζάκυνθο στο αίτημα για αναβολή! Τα δεδομένα των αγώνων τους

Η πρεμιέρα της Super League 2 όχι μόνο θα γίνει χωρίς τηλεοπτική στέγη(δείτε ΕΔΩ ποια ματς θα μπορείτε να δειτε), αλλά θα έχει και δύο ματαιώσεις αγώνων.  Κι αυτό γιατί στο ΔΣ που έγινε την Παρασκευή (05/11) αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτό το αίτημα αναβολής των Ζακύνθου, Καβάλας.

Η μεν ομάδα του Ιονίου είχε ζητήσει να αναβληθούν τα τρία πρώτα παιχνίδια της και ο ΑΟΚ αυτό της πρώτης στροφής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο συμβούλιο εκφράστηκαν αμφιβολίες κατά πόσο νομιμοποιούνται τα μέλη να συναινέσουν, παρότι η μεν Ζάκυνθος μπήκε σε διαδικασία έκδοσης δελτίων και οι Αργοναύτες περιμένουν το Διαιτητικό για να εκδικαστεί η προσφυγή τους κατά της απόφασης της Ε.Ι.Μ. για να γεμίσουν το ρόστερ τους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Καβάλα θα χάσει στα χαρτιά (3-0 α.α.) το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και η Ζάκυνθος αυτόν με την Καλλιθέα. Ο ΚΑΠ δεν προβλέπει αφαίρεση βαθμών. Εννοείται ότι ο αθλητικός δικαστής θα πάρει τη σχετική απόφαση, αφού καλέσει τις δύο ΠΑΕ σε απολογία.

Η λιτή ανακοίνωση της Super League 2:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ως αυτή έχει ορισθεί».

Share it