Search

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος: Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Στα πλαίσια της δωρεάς αθλητικού εξοπλισμού σε όλες τις σχολές του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος επισκέφθηκε την έδρα της Σχολής Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. Ουσταμπασίδη Ρήγα και το Μέλος του Δ.Σ. Δρακόπουλο Ιωάννη.

Τους υποδέχτηκε ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Ελληνική Αστυνομία Α/Δ Βλάχος Κων/νος ο οποίος εξήρε τη συμβολή της Ένωσης στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού μέσω της δωρεάς αυτής.

Εν συνεχεία, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της σχολής της Κομοτηνής Α/Υ Δεμερτζίδη Πέτρο, τον Υποδιοικητή Α/Υ Ελευθεριάδη Γιώργο και τους λοιπούς εκπαιδευτές έλαβε χώρα συζήτηση γνωριμίας με τους δόκιμους αστυφύλακες που βρίσκονται στο στάδιο της βασικής εκπαίδευσης, σχετικά με τις δράσεις της Αθλητικής Ένωσης και τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αστυνομικό αθλητισμό.

Τέλος υπήρξε συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Πρόεδρο Παπαθεμελή Άγγελο, τον Αντιπρόεδρο Δεμερτζίδη Πέτρο και τον Βασιλειάδη Παναγιώτη οπότε και συζητήθηκαν κοινές δράσεις των δύο ενώσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Share it