Search

Photos: Η Αλεξανδρούπολη νικήτρια στη ματσάρα με Ορφέα με πέντε γκολ, δύο δοκάρια και μία κόκκινη!

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο του ΑΟΞ με την Αλεξανδρούπολη να πετυχαίνει μεγάλο διπλό κερδίζοντας με 3-2 τον Ορφέα Ξάνθης.

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, πέντε γκολ, 2 δοκάρια, 1 απευθείας κόκκινη, αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και αρκετή ένταση σε αγωνιστικά πλαίσια

Η Αλεξανδρούπολη μπήκε πολύ δυνατά και στο 3′ απείλησε με σουτ του Κώστα Πατσιώρα μπλόκαρε ο Γιουργούσης, στο 5′ μετά απο σέντρα ο Ρουμπιές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 8′ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης διπλασίασε τα τέρματα της με τον Καρακασίδη.

Στο 22′ η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να αντιδράσει σκοράροντας με κεφαλιά του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν νέο γκολ όταν μετά απο προσπάθεια του Καρακασίδη απο τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Ρουμπιέ το σουτ του οποίου όμως σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γιουργούση.

Στο 40′ η ομάδα του Ορφέα κέρδισε πέναλτι για σπρώξιμο του Χρήστου Στοίνοβιτς στον Τορομανίδη, όπως καταλόγισε ο Σερραίος ρέφερι, με τον Θόδωρο Τορομανίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 2-2.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η ομάδα του Ορφέα απείλησε στο 53′  όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Πασχαλάκη έκανε την προβολή ο Κουκουρίγκος που απέκρουσε ο Κώστας Παπαδόπουλος, η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα με το σουτ του Καρακασίδη να μπλοκάρει ο Γιουργούσης.

Στο 57′ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο ωραία ατομική ενέργεια του Καρακασίδη έσπασε την μπάλα εντός περιοχής με τον Άγγελο Πατσιώρα να μην μπορεί να σκοράρει κάτι που όμως κατάφερε ο Μαλτέζος. Στο 60′  είχαμε ανατροπή στις αριθμητικές ισορροπίες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο αρχηγός του Ορφέα, Λάζαρος Μαυρόπουλος για μαρκάρισμα στον Άγγελο Πατσιώρα.

Στο 62′ η Αλεξανδρούπολη είχε τρομερή ευκαιρία όταν το δυνατό σουτ του Καρακασίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιουργούση. Το 2-3 παρά τον απίστευτο ρυθμό έμεινε μέχρι το φινάλε με την Αλεξανδρούπολη να πετυχαίνει σπουδαία νίκη.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα ενώ ο Ορφέας έμεινε στον 1 βαθμό(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία). Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας έχει τοπικό ντέρμπι καθώς θα αντιμετωπίσει τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο του Κουτσού, ενώ η Αλεξανδρούπολη θα υποδεχτεί την Δόξα Δράμας

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κεφαλάς με βοηθούς τους Κρυωνά και Βακουφτσή της ΕΠΣ Σερρών

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπάμπης Χατζημεστής): Γιουργούσης, Τζαμπάχ Χακή, Κατρανίτσας, Καλαϊτζόπουλος(68′ λ.τρ. Αχμέτ Κόντο), Παπαδόπουλος Λ., Μαυρόπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης(30′ λ.τρ. Ιωαννίδης), Βουλγαρίδης(61′ Σουκρήογλου), Κουκουρίγκος(61′ Χίντ Ιμέρ), Τορομανίδης, Πασχαλάκης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC(Ζόραν Στοίνοβιτς): Παπαδόπουλος Κ., Σιώπης, Στοίνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου(83′ Λίτσιος), Γκαϊτατζής, Πατσιώρας Αγγ., Μαλτέζος(80′ Δορουγιδένης), Πατσιώρας Κ., Ρουμπιές(80′ Παγωνίδης), Στοίνοβιτς Αθ., Καρακασίδης(77′ Σιδηρόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it