Search

Photos: Είχε ουσία η Αναγέννηση που “κλείδωσε” το τρίποντο απο το πρώτο μέρος κόντρα στη νεανική Ασπιδα!

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος και απόλυτα ουσιαστικά στο δεύτερο η Αναγέννηση Θαλασσιάς κατάφερε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο κερδίζοντας στο ΔΑΚ την Ασπίδα Ξάνθης, και έτσι και μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής να φιγουράρει στην κορυφή της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Η Αναγέννηση μπήκε πολύ δυνατά και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όντας μετά από εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου Ορφανίδη ο Χρήστος Σταύρου πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 0-1. Μάλιστα η ομάδα της Θαλασσιάς που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος κατάφερε στο 23′ να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Ορφανίδη και αναμπουμπούλα στην άμυνα των γηπεδούχων ο Αλέξανδρος Κούπας με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δοκάρι στο 42′ με τον Ορφανίδη να θέλει απο δημιουργός να γίνει εκτελεστής όμως το σουτ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Σανικιώτη.

Στο δεύτερο μέρος και με τις αρκετές αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός έπεσε αρκετά με το νεανικό σύνολο της Ασπίδας να προσπαθεί να ξαναμπεί στο ματς όμως οι πολύ έμπειροι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης κρατούσα με σχετική άνεση μακριά απο την εστία του Αθανασίου τους γηπεδούχους που κατάφεραν να απειλήσουν στο 64′ με σουτ του Δεμένικου που βρήκε όμως σε ετοιμότητα τον κίπερ της Θαλασσιάς.

Ακόμα μια σημαντική νίκη για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού που παραμένει στην κορυφή με 13 βαθμούς όμως το πιο σημαντικό είναι πως κατάφερε για ακόμα ένα ματς να διατηρήσει το μηδέν πίσω. Πλέον στην Αναγέννηση στρέφουν την προσοχή τους στα τρία πολύ κομβικής σημασίας ντέρμπι που έρχονται με Φίλιππο Δροσερού εντός, Βιστωνίδα εκτός και Άρη Πετεινού εντός.

Ικανοποιημένος απο την συνολική προσπάθεια των πιτσιρικάδων του πρέπει να νοιώθει  ο Νίκος Χατζηπαρασκευάς που τους είδε να μάχονται απέναντι σε μια πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα, και ουσιαστικά δύο αδράνειες σε στημένες φάσεις έφεραν αυτή την ήττα. Στην Ασπίδα αφήνουν πίσω τους το αποτέλεσμα και στρέφουν την προσοχή τους στα δύο δύσκολα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Ηρακλή στο Ζυγό και Παύλο Μελά στο Κουτσό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε χωρίς προβλήματα ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Δημήτρη Παπαδόπουλο

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Ν. Χατζηπαρασκευάς): Σανικιώτης, Σνιμσίκόβ(62′ Φώτης), Παπάζογλου, Δεμένικος, Νικολούδης, Παπακυριάκου, Αμπατζής(57′ Ευθυμιάδης Ν.), Κατσούλης(46′ Νταμπανλής), Ντουρμπάκου(57′ Μαλαδένης Μ.), Δεληωρίδης, Σοφτά Χιλμή(46′ Λαζαρίδης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Απ. Κουτρουλός): Αθανασίου, Γκριγκοριάν, Τεφήκογλου, Κούτρας(79′ Σιέχ), Κουτίνης, Ορφανίδης Λ.(87′ Κοτζακελίνης Α.), Μουζαφέρογλου(87′ Λιαπάκης), Σταύρου, Εφεντόπουλος, Καζάκης(60′ Κοτζάκελης Στ.), Κούπας(60′ Καδή)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it