Search

Απίστευτο κι όμως…Ελληνικό: Μια μέρα πριν την σέντρα μπαίνει στην SL2 και η Ζάκυνθος μέσω Διαιτητικού!

Ανατροπή άνευ προηγουμένου καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο το βράδυ της Παρασκευής (29/10) έκανε δεκτή την προσφυγή Ζακύνθου κατά της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2 και την υποχρεώνει να την προσθέσει στο πρωτάθλημα!

Αυτό σημαίνει ότι οι νησιώτες μπαίνουν στο πρωτάθλημα ως η 33η ομάδα με μια απόφαση που ουδείς μπορούσε να περιμένει και να πιστέψει εκ πρώτης. Κι αυτό διότι η Ζάκυνθος δεν έχει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και εννοείται ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, για να προετοιμαστεί η ομάδα του Ιονίου. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία και ήταν η τελευταία της συγκεκριμένης σύνθεσης των τακτικών δικαστών, αφού η θητεία τους ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου 2021.

Η ομάδα του Ιονίου θα έχει ρεπό την 1η αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί κανονικά το Σαββατοκύριακο, ενώ τη Δευτέρα (1/11) αναμένεται να γίνει έκτακτο Δ.Σ. στη διοργανώτρια για να αποφασισθεί ο όμιλος, στον οποίο θα τοποθετηθεί και φυσικά να γίνει εκ νέου κλήρωση

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού της ΕΠΟ αναφέρει:

Στην τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται εν μέρει την αίτηση-προσφυγή της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 με αριθμ. πρωτ. 24052/26.10.2021 κατά της Superleague 2.

Ακυρώνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος Superleague 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ως προς το μέρος αυτής κατά το οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί με δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Superleague 2 της ίδιας περιόδου και η αιτούσα-προσφεύγουσα.

Share it