Search

Με 24 γκολ και προκρίσεις των “φαβορί” έπεσε η αυλαία της Β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης! Αποτελέσματα & σκόρερ

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις έπεσε η αυλαία της Β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με τους Άρη Πετεινού, Ελπίς Γενισέας, Ερμή Μάνδρας, Φίλιππο Δροσερού και Ηρακλή Ζυγού να παίρνουν την πρόκριση και μαζί με τους Θαλασσιά, Βιστωνίδα και Ξάνθη 2 να συνθέτουν της 8 ομάδες που συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Στο Αμοιρίδειο σε ένα τρομερό ματς ο Ερμής με τον Βαγγέλη Παιδαράκη στον πάγκο, ο κόουτς Μπαμπαλής απουσίαζε λόγω της εργασίας του, κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν σε ένα τρομερό ματς που σημειώθηκαν 7 γκολ. Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ασίμ Χατζητερζόγλου η Ελπίδα επικράτησε της Θύελλας Μαγγάνων και πήρε άνετη πρόκριση. Ενώ ευρείες νίκες πρόκρισης πέτυχαν οι Φίλιππος Δροσερού και Ηρακλής Ζυγού κόντρα σε Κουτσό και Απόλλωνα.

Αν και αγχώθηκε ο Άρης Πετεινού κατάφερε να πάρει την πρόκριση καθώς ισοφάρισε στο φινάλε το Κότινο, και τελικά στην παράταση σκοράροντας άλλα δύο γκολ πήρε την πρόκριση

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, με έντονο μαύρο οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου:

ΑΠΟΞ – Ερμής Μάνδρας   3-4(Μπαρσεγιαννίδης(2), Σερνισλίδης – Καρακάσης Τ.(2), Μπουράκ Σαλή Μεμέτογλου(2))

Ελπίς Γενισέας – Θύελλα Μαγγάνων  3-0(Αλβανίδης, Ξαντινίδης(2))

ΑΟ Κότινο – Άρης Πετεινού  1-2 στην παρατάση(Τσιτάκ Ερντέμ – Πουτακίδης Γ., Παυλίδης, Τουρατζίδης)

Φίλιππος Δροσερού – Π. Μελάς Κουτσού  5-2(Τοπ Τζιχάν, Χασάνογλου Ερσ., Αλήογλου Μπαρή(2), Αλήογλου Τ. – Γκασπαριάν, Μέρτ Μπεγδές)

Ηρακλής Ζυγού – Απόλλων Ξάνθης   4-0(Κωφίδης Κ., Τενέκες, Αδαμίδης, Μπουναρτζής)

Αετός Τοξοτών – ΑΟ Βιστωνίδας   0-8(Μαμαλίγκατζης(2), Πανέρης, Παρσαντανιάν, Κιολείδης, Παπάζογλου, Μαστορίδης, Μπαμπούρης)

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Αετός Γοργονάς  3-0(Δελητζόγλου, Γκριγκοριάν, Καζάκης)

Κεντητή – Ξάνθη 2   0-3α.α.

Share it