Search

Photos: Με την αύρα της εντυπωσιακής ανανέωσης του γηπέδου “πεντάστερη” εμφάνιση του Άρη κόντρα στην Ασπίδα!

Ιδανικά επέστρεψε στο “σπίτι” του ο Άρης που στο πρώτο ματς στο ανανεωμένο γήπεδο του Πετεινού επικράτησε με 5-1 της Ασπίδας Ξάνθης δείχνοντας σε ακόμα ένα ματς πως φέτος είναι για μεγάλα πράγματα

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα στο πρώτο 20λεπτο χωρίς κάτι ιδιαίτερο, κάπου εκεί όμως άλλαξε άρδην η εικόνα του αγώνα με τον Άρη να ανοίγει το σκορ στο 21′ με σουτ του Πάρη Κοτόπουλου, με την Ασπίδα να αντιδρά άμεσα και στο 25′ να φέρνει το ματς στα ίσια με σουτ του Βαγγέλη Μαλαδένη. Η συνέχεια ανήκε στους “κίτρινους” που ανέβασαν την πίεση τους και στο 32′ πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με σουτ του Κοτόπουλου, ενώ στο 44′ ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Άρη ανετράπη απο τον Γατσέλο εντός περιοχής με την εκτέλεση πέναλτι να αναλαμβάνει ο Γιάννης Χριστοφορίδης που σκόραρε για το 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης Πετεινού μπήκε πολύ δυνατά και στο 50′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με κεφαλιά του Χριστοφορίδη, πριν έρθει στο 75′ ο Γιώργος Φλώρος με κεφαλιά να διαμορφώσει το τελικό 5-1 που έμεινε μέχρι το τέλος παρά της καλές στιγμές των φιλοξενούμενων σε προσπάθειες των Κυριαζίδη και Λαζαρίδη.

Στον Πετεινό στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Τετάρτης με τον Κότινο στα Πηγάδια για το Κύπελλο πριν το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Φίλιππο στο Δροσερό. Στην Ασπίδα απο την άλλη θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν αυτή την ήττα και ήδη έχουν στρέψει το ενδιαφέρον στο μεγάλο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Αναγέννηση Θαλασσιάς στο ΔΑΚ.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν απο κοντά ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟΞ, Ιεροκλής Στολτίδης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Νίκο Κεχαγιά.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Στράτο Σάββογλου και Δημήτρη Δανδανόπουλο

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Θωμαίδης, Δασκαλάκης, Κουτσομιχάλης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Εφέντη, Χριστοφορίδης(64′ Νεανίδης), Κοτόπουλος, Μπουρλόγλου(57′ Φλώρος), Τυριάκης(70′ Ρέβης)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Ν. Χατζηπαρασκευάς): Μοσχίδης, Παπάζογλου, Ευθυμιάδης(55′ Δεμερτζής), Γατσέλος, Νικολούδης, Νταμπανλής(55′ Φώτης), Μαλαδένης Μ.(46′ Κυριαζίδης), Παπακυριάκου, Παπαστεφάνου, Μαλαδένης Β.(64′ Αλεξούδης), Θώμογλου(46′ Λαζαρίδης)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it