Search

Photos: Βιστωνίδα “8 αστέρων” στους Τοξότες και άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης!

Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 8-0 μέσα στους Τοξότες τον Αετό.

Κι όμως το ξεκίνημα του αγώνα δεν φανέρωνε σε τίποτα το τι θα ακολουθούσε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με επιθετική διάθεση στο ματς αναγκάζοντας μάλιστα τον Αραμπατζή σε εντυπωσιακή επέμβαση στο 8′. Ωστόσο μετά το ισορροπημένο πρώτο τέταρτο η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν στο 19′ ο Μαμαλίγκατζης με σουτ έκανε το 0-1. Μάλιστα στο 34′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά αυτή την φορά με τον Πανέρη στο 34′ για να έρθει ο αρχηγός του ΑΟΒ, Χρήστος Μαμαλίγκατζης, να σκοράρει ξανα στο 43′ για το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία η ομάδα της Βιστωνίδας κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος απέναντι στον Αετό που δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, και μάλιστα με την σέντρα του δευτέρου μέρους ο Μαστορίδης σκόραρε για το 0-4. Μάλιστα πριν καν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα η ομάδα της Βιστωνίδας πέτυχε ακόμα δύο γκολ, στο 56′ με τον Κιολείδη και στο 59′ με τον Παπάζογλου, για να έρθουν στο 70′ ο Παρσαντανιάν και στο 80′ ο Μπαμπούρης να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο της Βιστωνίδας.

Στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου η ομάδα της Βιστωνίδας θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΞ – Ερμής Μάνδρας(27/10) σε αγώνα νοκ άουτ στο γήπεδο της Φελώνης.

Την αναμέτρηση στους Τοξότες διεύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και Ιρφάν Οτουζμπίρ

ΑΕΤΟΣ ΤΟΞΟΤΩΝ: Καράνταης Γ., Καραπανταζίδης(35′ Ιωαννίδης), Καρανικόλαος, Φεταχίδης, Πουρναράκης(66′ Γερνάς Μ.), Γραβάνης(53′ Τζιρίδης), Μαρκόπουλος, Μουχτάρης, Μαστανιάδης, Ντάρ(46′ Σαββίδης), Καράνταης Ε.(66′ Μαραντάς)

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Αραμπατζής Π.(57′ Ιωαννίδης Ν.), Χαϊτίδης, Μπαμπούρης, Πανέρης(46′ Αραμπατζής Δ.), Κιολείδης, Κεσκινίδης(73′ Μαρτζακλής), Μαμαλίγκατζης, Τζεβελέκης Ζ.(66′ Τσετινές), Μαστορίδης(57′ Παπάζογλου), Παρσαντανιάν, Μπαϊρακταρίδης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://

Share it