Search

Photos: Φιλική νίκη του ΑΟΞ επί του Ορφέα Ξάνθης με ωραία γκολ και χρήσιμα συμπεράσματα

Την ευκαιρία να δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι είχε ο ΑΟΞ που επικράτησε με 3-1 του Ορφέα Ξάνθης, στην πρόβα τζενεράλε των “κιτρινόμαυρων” ενόψει της έναρξης της σεζόν, σε ένα ματς με καλό ρυθμό τέσσερα γκολ και χρήσιμα συμπεράσματα και για τους δύο προπονητές

Σε ένα πρώτο μέρος με πολλές ευκαιρίες, καλό ρυθμό και τρία γκολ. Στο 22′ η Ξάνθη πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά από ασίστ του Πολίμου ο Τσέλιος με σουτ εντός περιοχής έκανε  το 1-0. Στο 28′ η Ξάνθη έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ όταν μετά από σέντρα του Μονρόουζ ο Ιμπραίμι έκανε το γυριστό που σταμάτησε εντυπωσιακά ο Γιουργούσης.

Η απάντηση του Ορφέα ήρθε με…γκολ ένα λεπτό αργότερα όταν μετά απο σέντρα απο τα αριστερά και κόντρα σε αμυνόμενο η μπάλα στρώθηκε στον Ιωαννίδη που απο κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 37′ η Ξάνθη πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, ενώ στο 39′ η Ξάνθη είχε καλή στιγμή σε σουτ του Τσέλιου.

Στο δεύτερο μέρος και με τις αρκετές αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός έπεσε, με την Ξάνθη να έχει την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 79′ όταν μετά απο πάσα του Δημητριάδη ο Μονρόουζ έπιασε το σουτ απο κοντά όμως ο Γιουργούσης προχώρησε σε ακόμα μια εντυπωσιακή επέμβαση, κάτι που δεν κατάφερε στο 85′ όταν μετά απο ωραία συνεργασία των Γκουνσάρι και Διαμαντόπουλου ο τελευταίος βρήκε σε θέση βολής τον Μονρόουζ που σκόραρε για το τελικό 1-3.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Στράτο Σάββογλου και Δημήτρη Δανδανόπουλο

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιουργούσης, Κριεζής(46′ Καλαϊτζόπουλος), Χακή Τζαμπάζ, Παπαδόπουλος Λ., Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος(73′ Άχμετ Κόντο), Τορομανίδης, Βουλγαρίδης(88′ Τολμίδης), Ιωαννίδης(71′ Γαλανός), Κουκουρίγκος(53′ Μελισσόπουλος Ν., 85′ Κωνσταντινίδης), Πασχαλάκης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο(46′ Γιακουμής), Τζανακάκης, Παπάζογλου(46′ Φαζός), Μιχαήλ(46′ Μπάτζιος), Πολίμος(46′ Δεληγιαννίδης), Δόρης(46′ Δημητριάδης), Βιθέντε Γκόμεζ, Τσέλιος(46′ Γκουνσάρι), Πλατέλλας, Μονρόουζ, Ιμπραίμι(46′ Διαμαντόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it