Ο Παναγιώτης Σταυρακάρας νέος Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

Η εκλογή του Νίκου Νικολόπουλου στην ΕΟΚ και το κυριότερο η ανάληψη της πολύ σημαντικής θέσης του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης(δείτε ΕΔΩ), έφεραν ανακατατάξεις και στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Βλέπεται η συνεχή παρουσία του Προέδρου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Αθήνα καθώς η νέα θέση που ανέβαλε είναι ιδιαίτερα σημαντική με μεγάλο φόρτο, αποτελώντας εκ των βασικών πυλώνων της νέας Διοίκησης της ΕΟΚ και του Προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου, εξ’ ου και η παρουσία του σε κρίσιμες Επιτροπές(δείτε ΕΔΩ), έφερε την από κοινού απόφαση μικρών αλλαγών που δεν θα επηρεάσουν την άρτια δουλειά της Διοίκησης της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αυτή αφορά κυρίως την θέση του Προέδρου που μετά από εσωτερικές εκλογές που έγιναν αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Ειδικός Γραμματέας, Παναγιώτης Σταυρακάρας. Με τον ξανθιώτη βετεράνο μπασκετμπολίστα γνωστό για την αγάπη του στο σπορ με μεγάλη προσφορά απ’ όλα τα πόστα.

Από εκεί και πέρα όπως πληροφορείται το Sportsaddict.gr οι υπόλοιπες θέσεις μένουν ίδιες, με τους Βασίλη Χαλκιά και Θανάση Στουπίδη να μένουν στην θέση των Αντιπροέδρων και τον Σταύρο Αμοιρά στην θέση του Γενικού Γραμματέα, ενώ σε αυτή του Ειδικού Γραμματέα θα είναι ο Γιώργος Πασσιάς. Ο Νίκος Νικολόπουλος που φυσικά θα έχει ενεργό ρόλο στήριξης θα είναι μέλος της Διοίκησης μαζί με τους Σάββα Ηλιάδη, Κωνσταντίνο Βέρρο, Σόλων Μαυρίδη και Πέτρο Τσίλογλου

Έτσι το νέο Δ.Σ. διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ

Α Αντιπρόεδρος: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

Β Αντιπρόεδρος: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΟΥΠΙΔΗΣ

Γεν. Γραμματέας: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΜΟΙΡΑΣ

Ταμίας: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ειδικός Γραμματέας: Γιώργος Πασσιάς

Μέλη: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΡΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΣΟΛΩΝ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ

Share it