Search

Πρώτο δείγμα θετικό για τη Νίκη, στα φιλικά παιχνίδια με Beroe (+photos)

Την ευκαιρία να μπουν στο γήπεδο και να αγωνιστούν μετά από περίπου 1 χρόνο λόγω της πανδημίας, είχαν τα κορίτσια της Νίκης Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Έβρου που έκλεισε 1 μήνα προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στην Α2 κατηγορία, φιλοξένησε την Beroe που συμμετέχει στην Α’ Εθνική βόλεϊ της Βουλγαρίας και βρίσκεται μέσα στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος.

Νίκη και Beroe έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια με τον προπονητή της θρακιώτικης ομάδας Σάκη Μουστακίδη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Χρόνο συμμετοχής πήραν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που μαζί με τις αθλήτριες που ήταν ήδη στην ομάδα έχουν δημιουργήσει και φέτος εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

Το Σάββατο η Beroe επικράτησε 3-0 σετ (25-22, 25-23, 25-18) και την Κυριακή ήταν η σειρά της Νίκης να επικρατήσει με το ίδιο σκορ (25-19, 30-28, 25-20). Και στα δύο ματς ακολούθησαν επιπλέον σετ προπονητικού χαρακτήρα.

Τα κορίτσια της Νίκης άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με το παιχνίδι τους, αλλά και υποσχέσεις για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις για το προσεχές μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Share it