Search

Έμειναν στο «Χ» Καστανιές και Οινόη στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Έβρου

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν το Σάββατο στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, οι Άρδας Καστανεών και Ένωση Οινόης.

Ο Άρδας άνοιξε το σκορ με έξυπνο πλασέ του Ντινούδη στο 15′ μετά από βαθιά μπαλιά του Πετρά. Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν τον ρυθμό και είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο δεύτερο τέρμα παρά τις πάρα πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν με κύριους μεταφραστές τους Νοβοκρεσενίδη, Ναλμπάντη και Παγωνίδη. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος και πάλι ο Άρδας μπήκε με σκοπό να ψάξει κάποιο τέρμα ακόμα, αλλά σε μια φάση που δεν “μύριζε” γκολ ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι στον Τσακίρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οικονόμου στο 53′, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Οινόη.

Από κει και πέρα το ματς πήρε μια “άγρια ομορφιά”, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους χωρίς όμως τελικά να αλλάξει κάτι στο σκορ.

Συνθέσεις:

Άρδας Καστανεών (Ναλμπάντης): Οτέμπερης, Γκαργκαβούζης, Τζιρατούδης (75′ Ευσταθιάδης), Πετράς, Χατζηαγοράστου, Νοβοκρεσενίδης, Ντινούδης, Ναλμπάντης, Καπετανίδης, Παγωνίδης, Τσακίρης (65′ Κασπαρίδης).

Ένωση Οινόης (Γακίδης): Πούσκας, Μπαξεβάνης (Αδαμαντίδης), Νικολάου, Αλεξούδης, Δελημήτρος, Οικονόμου, Τσισμαλίδης, Μουστάφογλου (Τσοκαλίδης), Μητίσης (Αποστολακούδης), Πετρόπουλος, Καπετανκωνσταντής (Σπανός).

Share it