Search

Στα “κυανέρυθρα” του Διαγόρα Ρόδου ο Γιάννης Λεωντσάκος!

Στην Ρόδο και τον Διαγόρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καβαλιώτικης καταγωγής πρώην αμυντικός της Ξάνθης, Γιάννης Λεωντσάκος.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ, ανδρώθηκε στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης έχοντας αγωνιστεί στα τμήματα Κ17 και Κ19 του συλλόγου προτού γίνει επαγγελματίας το καλοκαίρι του 2019. Ντεμπούτο με την φανέλα της Ξάνθης έκανε στις 29 Οκτωβρίου 2019 οπού αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλων στην Λάρισα ενώ αγωνίστηκε και στα δύο ματς του μπαράζ παραμονής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας όμως γεμάτες σεζόν με πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στην Εφηβική όσο και στην ομάδα Νέων του συλλόγου, και πλέον θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Ρόδο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: ”Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Λεωντσάκο. Είναι 20 ετών, γεννημένος στη Γερμανία (15-03-2001), και αγωνίζεται ως αμυντικός. Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ξάνθης, έπαιξε στην Κ19 και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, από όπου και προέρχεται στο Διαγόρα. Το 2017 κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας Κ17. Ο Λεωντσάκος βρίσκεται ήδη στη Ρόδο και άρχισε προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του προπονητή του κ. Σάκη Θεοδοσιάδη. Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται, υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Share it