Search

Η συμβολή και οι… απαντήσεις του Μάνταλου στη νικηφόρα πρεμιέρα της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ επικράτησε με εμφατικό τρόπο κόντρα στο νεοφώτιστο Ιωνικό με σκορ 3-0. Ο αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος έδωσε απαντήσεις όσον αφορά τα σενάρια που τον θέλουν να έχει φέτος δευτερεύοντα ρόλο πίσω από την άκρη του δόρατος της επίθεσης της Ένωσης.

Με μια πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Γάλλο μέσο Νταμιέν λε Ταλέκ και διπλασίασε τις ασίστ με όμορφη συνεργασία με τον Στέφεν Τζουμπερ. Το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Ροδόπη έχει δεχθεί έντονη κριτική από τους οπαδούς της ΑΕΚ παρόλαυτα έχει αναλάβει ουκ ολίγες φορές το βάρος της ευθύνης για τους συμπαίκτες του και εξακολουθεί να δίνει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Φέτος υπήρχε έντονη φημολογία ότι εξαιτίας της πληθώρας παικτών με δημιουργικά χαρακτηριστικά και την άκρως επιτυχημένη μεταγραφική περίοδο ο Κομοτηναίος θα έχανε ακόμα και τη θέση του στην ενδεκάδα. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο όμως για κάθε ποδοσφαιριστή και ο Πέτρος φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει πολλά να προσφέρει.

Του Στάθη Ανδρεάδη 

Share it