Search

Όλα όσα θα ισχύσουν σχετικά με εισιτήρια και μέτρα covid-19 στο ματς Κυπέλλου της Αλεξανδρούπολης

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοι για το κυριακάτικο ματς της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αχέρονα Καναλακίου, έκανε γνωστά η Αλεξανδρούπολη FC.

Αναλυτικά:

“Το… ταξίδι του Κυπέλλου Ελλάδας για την Αλεξανδρούπολη FC συνεχίζεται και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 16:00 θα αντιμετωπίσει στο «Φώτης Κοσμάς» τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα μας θα χρειαστεί τον κόσμο της στο γήπεδο για να προσπεράσει και αυτό το εμπόδιο, καθώς με νίκη, στον επόμενο γύρο μπαίνουν οι ομάδες της Superleague 2 και στη συνέχεια της Superleague 1.

Στη γήπεδο επιτρέπεται η είσοδος σε πλήρως εμβολιασμένους και αφού έχουν περάσει 14 μέρες από την μονή ή τη 2η δόση (δείχνοντας το πιστοποιητικο εμβολιασμου), όσους έχουν κάνει PCR Μοριακό τεστ 72 ώρες πρίν ή Rapid τεστ 48 ώρες πριν (δείχνοντας τα απαραίτητα έγγραφα) και όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών. Στο γήπεδο θα υπάρχει πληρότητα στο 60%. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Εισητήρια θα υπάρχουν κατα την είσοδο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Δικαίωμα εισόδου έχουν και οι κάτοχοι των Blue εισητηρίων διαρκείας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισητήρια μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ρένα Καλαϊτζίδου στο 6981924511″.

Share it